Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 26.avgust 2019

Ovan: Ako ste sami i usamljeni prihvatit poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Na poslu situacija se popravlja pa možete da odahnete. Zdravlje dobro.

Bik: Predstoji vam lep romantičan izlazak sa partnerom. Iznenadite partnera malim poklonom. Imaćete neke nove ponude za posao. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Počele su da vas obuzimaju negativne emocije i ljubomora ali to je prolazno. Nemojte se previše eksponirati na poslu pred drugima. Zdravlje dosta bolje.

Rak: Malo ste emotivno rastrzani i nervira vas kad partner jedno priča a drugo radi. Neplanirano će te potrošiti malo više novca. Počnite da štedite. Malo ste nervozni.

Lav: Veza vam je postala malo monotona nadjite načina da je malo osvežite. Ako tražite posao probajte da nadjete nešto preko interneta. Moguć dobitak. Prolazna glavobolja.

Devica: Kada nema finasijskih problema sa partnerom se veoma dobro slažete. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Malo se bolje organizujte. Zdravlje za sada dobro.

Vaga: Pojaviće se osoba koju će te upoznati preko prijatelja i veoma će vam se svideti. Očekuje vas više posla ali i bolja zarada u narednim danima. Pazite na ishranu.

Škorpija: Zbog poslovnih obaveza malo ste zapostavili partnera pa je počeo da vam prebacuje. Uskladite bolje poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena . Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Odlično funkcionišete sa partnerom i medjusobno se dopunjujete. Na poslu ne učestvujte u negativnim pričama. Manji novčani dobitak. Moguća alergija.

Jarac: Dobićete lepe vesti u vezi nekog ko vam se svidja. Malo ste zapostavili prijatelje u poslednje vreme. Na poslu je za sada sve pod kontrolom pa se opustite. Zdravlje dobro.

Vodolija: Svidjate se nekom sa kim radite ali vi to kao da ne primećujete. Ne odlažite poslov eveć završavajte na vreme da vas ne nagomila. Pažljivo u saobraćaju.

Ribe: Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak od osobe iz vaše blizine. Nemojte se iznenaditi ako neki poslovni dogovor padne u vodu. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: