Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 25.januar 2020

Ovan: Već ste bili prežalili jednu staru ljubav koja se iznenada danas pojavljuje u vašem životu. Nastavljate sa greškama u poslovnim odnosima. Kritičan dan za rodjene ujutru.

Bik: Sve ste učinili što je do vas ali ipak partner uvek nedje neki razlog za svadju. Razmislite o raskidu. Niste skoncentrisani na posao. Zdravlje vam je odlično.

Loading...

Blizanci: Partner od vas očekuje malo više pažnje a ne poklone. Ponekad je vrednija ljubav o para. Posao vam kreće uzlaznom linijom. Ukočenost u ledjima i vratu.

Rak: Niste raspoloženi za ljubav. Danas bi najbolje bilo izbeći susret sa voljenom osobom. Napravite realan plan budućih poslovnih poteza. Probavne smetnje.

Lav: Teško kontrolišete svoje emocije u nekim stresnim situacijama. Kad sve prodje vi se kajete. Jedan kolega vam stalno podmeće nogu. Prekontrolišite krvnu sliku.

Devica: Vi kad volite onda volite punim srcem ali kad jednom izgubite poverenje u nekog tu je kraj. Nikako da ostvarite svoje poslovne snove. Imunitet vam je na izdisaju.

Vaga: Konstantno analizirate jednu situaciju u kojoj niste dobro postupili. Da je partneru stalo do vas razumela bi vas. Besparica je sve teža i teža. Smanjite unos alkohola.

Škorpija: Divan dan za one koji beleže prve dane poznanstva. Za one druge jedan sasvim običan dan u ljubavi. Spremate se za put u neizvesnost. Mudro. Nesanica vas muči.

Loading...

Strelac: Voljena osoba je saznala za vaš tajni ljubavni život i danas će biti jako neprijatan dan. Zaslužili ste to. Premoreni ste i treba vam pod hitno odmor. Glavobolja i nervoza.

Jarac: Ponekad treba poslušati savete voljene osobe a ne misliti da ste vi najpametniji na svetu. Sledi vam jedna ozbiljna kritika od strane pretpostavljenih. Upala sinusa.

Vodolija: Zima je perio kad obično niste u stanju da jurcate okolo za novim vezama. Danas će ona doći slučajno. Rutinsko otaljavanje posla. Zdravlje vam je dobro.

Ribe: Ako nastavite da svoju ljubavnu vezu opterećujete nekim ne bitnim sitnicama sledi vam kraj. Ogovaranje na poslu nije bilo vaša osobina. Niste danas nešto raspoloženi.

Sponzorisano: