Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 25.avgust 2019

Ovan: Nije lepota sve što treba ceniti kod voljene osobe jer ona je prolazna. Shvatićete to jednom. Za uspeh je potrebna dobra strategija. Mogli bi zdravije da se hranite.

Bik: Danas ste posvetili dan sećanju na jednu davnu ljubav. To je ponekad potrebno ali ponekad. Zaokružili ste vašu poslovnu ponudu. Imunitet vam je oslabio.

Loading...

Blizanci:Zadivili ste partnera svojim emocijama i adekvatnim postupcima u teškoj situaciji. Za vas nije postojeći posao. Hrabro u promene. Holesterol vam je na granici.

Rak: Razmazili ste previše partnera i on se ponaša kao da vam je dete. Danas vam s3e pruža prilika da ga otreznite. Skolopili ste dobar posao. Muči vas nesanica.

Lav: Morate da kompletno menjate vaše navike inače partner neće još dugo imati strpljenja. Izabrali ste težak posao a niste morali. Zdravlje je promenljivo.

Devica: Zaljubili ste se i sad ste na sedmom nebu. To nije ništa novo za vas. U takvom emocionalnom stanju posao vam cveta. Mala kožna infekcija.

Vaga: Danas će te uložiti veliki trud da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Imaće te uspeha. Na poslu ne cvetaju ruže. Bolovi u prdelu trbuha. Ništa ozbiljno.

Škorpija. Bili ste preopterećeni obavezama i niste ni primetili da polako gubite voljenu osobu. Zoš ima nade da sve bude kao pre. Zdravlje vam je uzdrmano.

Loading...

Strelac: Zaslužili ste jedan dan pun ljubavi i strasti. Taj dan upravo počeo i iskoristite ga na najbolji način. Poslovni neuspeh je posledica kolektiva. Mala povreda preti.

Jarac: Previše ste neozbiljni u vezi koja je mogla da bude mnogo više od jedne avanture. Imate šansu za doškolovavanje. Čuvajte se virusnih infekcija.

Vodolija: Slatko je bilo kad ste uz mnogo alkohola u naručju lepotica igrali i pevali. Sad snosite posledice. Kolega očekuje vašu pomoć. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

Ribe: Nasamarila vas je osoba u koju ste toliko verovali. Dokaz da slabo procenjujete ljude. Nadoknadite to poslovnim uspehom. Zdravlje vam je relativno dobro.

Sponzorisano: