Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 24.septembar 2014

Ovan: Ova sreda će Vam baš dobro doći da se malo odmorite od prethodnih jako napornih i stresnih dana, jer danas nećete imati previše obaveza na poslu. Finansijska situacija se popravlja, dok na ljubavnom planu neće biti većih promena.

Bik: Danas ćete imati vrlo kratak fitilj, pa budite spremni na to. Trudite se da se iskontrolišete što više i da ne reagujete previše burno. Jedan iznenadni susret će Vas sigurno opustiti i oraspoložiti.

Loading...

Blizanci: Kratkotrajne nesuglasice koje ćete imati sa kolegama na poslu i malih problema u poslu kojim se bavite. Nemojte dozvoliti da vas takve sitne stvari poremete sa pravog puta. Jedna osoba čeka da joj se javite i ulepšate joj veče.

Rak: Na poslu bez većih promena ove srede. Očekujte miran dan bez previše iznenadjenja i uzbudjenja. Zdravlje Vam je dobro pa iskoristite ovaj dan za uživanje i šetnju sa Vama dragom osobom.

Lav: Za većinu Lavova ova sreda će biti pravi test na poslovnom planu. Moraćete da donesete važne odluke od kojih će zavisiti Vaša budućnost. Potražite podršku od voljene osobe.

Devica: Današnji dan za Vas ne donosi ništa novo, osim sitnih novosti na poslovnom planu, ali ništa previše bitno. Na ljubavnom polju očekuju Vas prijatna iznenadjenja, pripremite se.

Vaga: Danas ćete biti vrlo neodlučni i nesigurni u sebe. Pokušajte da što pre povratite veru u svoje odluke i da ubedite sebe da ste na pravom putu. U tome Vam može pomoći Vaš najbolji prijatelj, oslonite se na njega.

Škorpija: Jedan od boljih dana ove nedelje, i generalno celog ovog meseca. Sve će Vam polaziti za rukom, kako na poslu, tako i u ljubavi, a i zdravlje će Vam biti na zavidnom nivou. Iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način.

Loading...

Strelac: Previše ste praznih obećanja čuli poslednjih dana da Vam je toga više preko glave i želite da konačno dobijete iskrene odgovore na svoja pitanja. Vreme je da preuzmete stvari u svoje ruke i da se borite za sebe kako na poslu tako i u ljubavi.

Jarac: Za Jarčeve ova sreda donosi zanimljiva dešavanja na poslovnom planu. Ukoliko tražite posao, može Vam se ukazati jedna jako zanimljiva ponuda. Dobro razmislite o njoj i posavetujte se sa najbližom osobom, jer će Vam ona dati pravi savet.

Vodolija: Pali ste pod uticaj Vaše okoline i ljudi koji Vam ne žele dobro. Trgnite se iz toga i nastavite svojim putem, tamo gde ste stali, jer samo Vi znate da radite zaista pravu stvar. Moguće su promene na ljubavnom planu.

Ribe: Ribe očekuje burna sreda, jer će doći do bitnih promena i na poslovnom i na ljubavnom planu. Budite spremni za to i dobro se psihički pripremite da prihvatite i promene na bolje i promene na gore.

Sponzorisano: