Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 24.mart 2020

Ovan: Morate malo srediti ljubavni život jer vam je sve haotično. Svu energiju ulažete u poslovni život i realni ste kada je reč o vašim mogućnostima. Zdravlje dobro.

Bik: Imate utisak da vas niko ne razume pa često menjate partnere ali imajte na umu da ni vi niste idealni. Novčana situacija bi mogla da bude bolja ako se potrudite. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak od osobe kojoj se duže vreme svidjate. Na poslu vam je za sada sve u redu pa se opustite. Zdravlje stabilno.

Rak: Partner će vas iznenaditi malim poklonom. U ljubavi kod vas nema problema. Karijera vam je u usponu. Manji neplanirani troškovi. Čuvajte se od povreda.

Lav: Osoba iz vašeg okruženja vam pokazuje da želi nešto više. Ne odlažite poslove ako baš ne morate već ih završavajte odmah. Moguć kraći put. Zdravlje bolje nego ranije.

Devica: Ako ste pozitivni sve će vam se želje brzo ostvariti. Ima ljubavi kod vas ali su vas okupirali problemi sa svih strana. Počnite da štedite. Ako ste vozač pažljivo vozite.

Vaga: Lep dan će te provesti u izlasku sa partnerom i prijateljima. Posvetite više pažnje porodici. Na poslu će te dobiti pohvale za vaš rad od pretpostavljenih. Zdravlje dobro.

Škorpija: Očekuje vas rasprava sa partnerom ali će te sve lepo razrešiti. Otvaraju vam se veće mogućnosti za poslove u inostranstvu. Mogući problem sa zglobovima.

Loading...

Strelac: Imaćete zabavu u većem društvu. Partner vam ugadja u svemu i to vam prija. Prilično ste se ulenjili i usporili tempo rada pa morate se više aktivirati Zdravlje dobro.

Jarac: Pojaviće se osoba koja će vas veoma zainteresovati. Moguć kraći put. Na poslu ne preterujte i ne tražite stalno usluge od drugih. Pazite na ishranu i ne preterujte sa hranom.

Vodolija: Muči vas ljubomora i sumnja. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu i razjasnite situaciju. Pazite šta potpisujete od papira na poslu. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu jer ga tako još više udaljujete od sebe. Trebalo bi da zagrejete stolicu i počnete da učite dok nije kasno. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: