Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 24.jun 2015

Ovan: Iz vrlo nebične situacije može se roditi ljubav. Oni koji su u vezi provešće divan dan sa partnerom. Uživajte u ljubavi i izlascima sa prijateljima. U poslu koristite sve prednosti koje imate. Zdravlje stabilno.

Bik: Osoba do koje vam je stalo zaslužuje više. Trudite se da malo više pažnje posvećujete partneru. Imaćete kraće putovanje. Na vreme ste na poslu ispravili greške. Moguć novčani dobitak. Problemi sa grlom.

Loading...

Blizanci: Ne započinjite novu vezu ako niste raščistili sa starom. Predstoji vam lep susret prepun strasti. Finasijska situacija prilično se stabilizovala. Zdravlje dobro.

Rak: Uživajte u ljubavi i izlascima sa prijateljima. Partner vam poklanja veću pažnju nego pre. Povoljan dan za započinjanje nečega što ste odlagali. Malo više šetajte i povedite računa o kilogramima.

Lav: Partneru postaje da ude teško da prati vaše ambicije. Uskladite medjusobne želje i očekivanja. Posvetite malo više vremena porodici. Na poslu se nemojte nervirati samo polako sve će te stići na vreme.

Devica: Imaćete poziv za izlazak od osobe koja vam se već duže dopada. Oni koji su u vezi imaće iznenadjenje od partnera. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Ne rasipajte se novcem. Zdravlje dobro.

Vaga: Previše ste kruti u odnosu sa partnerom. Morate pokazati malo više emocije. Loše poslovne procene vas vode u finasijsku krizu. Stigao vas je umor malo više se odmarajte i provodite vreme u društvu dragih osoba.

Škorpija: Vreme je da nešto preduzmete da se situacija u vašoj vezi promeni na bolje. Kod vas je uvek burno i neizvesno. Zapostavili ste prijatelje pozovite ih da se vidite. Na poslu ste odsutni pokažite više interesovanja za posao. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Ne dozvolite da vam ljubomora bez razloga kvari vezu. Nemojte da dajete povoda osobama do kojih vam nije stalo. Problemi sa papirologijom će se nastaviti, morate to rešiti što pre. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Partner će vas obasipati nežnim porukama. Očekuje vas lep i romantičan dan. Trošite energiju na poslove od kojih nemate neke koristi. Iskoristite inspiraciju i uradite nešto konkrtno. Zdravlje dobro.

Vodolija: Pokažite više razumevanja za partnerove potrebe, nemojte misliti samo na sebe, Imaćete poziv za kraći poslovni put. Podrška porodice vam puno znači u poslovnim planovima. Moguća prehlada.

Ribe: Veza vam svakim danom postaje sve stabilnija. Trudite se da tako bude i ubuduće. Partner vam poklanja sve više pažnje i predstoje vam lepa dešavanja. Neko ko je odbio vašu poslovnu ponudu pozvaće vas ponovo. Izbegavajte masnu i tešku hranu.

Sponzorisano: