Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 24.januar 2020

Ovan: Pregurali ste nekako vikend i sad sve možete na miru da analizirate. Šta je bilo bilo je. Prvi radni dan vam nije pao teško kao obično. Na ivici ste zdravlja i bolesti. Ojačajte imuno-sistem

Bik: Vikend je prošao i partner ne zna na čemu je. Na dve stolice je teško sedeti. Skupite svu enrgiju i spremite se za velika iskušenja ove sedmice. Ukoliko imate krajnike trebalo bi da ih čuvate.

Loading...

Blizanci: Najava da će se pojaviti u vašem okruženju osoba koju znate iz ranijeg perioda vas je potpuno poremetila. Niste skoncentrisani na posao iz objektivnih razloga. Blaga prehlada.

Rak: Partner je potpuno izgubio živce. Danas se ne upuštajte u bespotrebne rasprave. Proći će bes brzo. Imate zanimljivu ponudu za posao. Previše alkohola je ostavilo posledice.

Lav: Jesen je vreme kad se teže zaljubljuje alit te ljubavi u proseku traju dosta duže. Iznenadiće vas saradnici jednom malom pažnjom. Bolovi u želudcu mogu biti posledica čira.

Devica: Nemate snage ni odlučnosti da sami sebi priznate da osoba koja je bila uz vas to ne zaslužuje. Konačno će vam anlitičnost doneti nešto dobro. Proverite sluh. Nešto se dešava.

Vaga: Jedna noć u kolima sa osobom koju8 niste poznavali je sve promenila. Zašto lako menjate mišljenje. Pokažite svoje vrednosti na poslu. Sad je prilika. Pritisak vam varira kao i raspoloženje.

Škorpija: Koliko puta ste se zaricali da takve ispade neće te praviti i sve je po starom. Sad trpite posledice. Spletom okolnosti šansa za poslovni put. Uradite kompletnu analizu krvi pre nego što podjete.

Loading...

Strelac: Problemi na sve strane. Vaša veza puca po svim šavovima. Teško da će te je zakrpiti. Finansijski problemi dostižu vrhunac. Nervozni ste i to se odražava na nivo šećera u vašoj krvi.

Jarac: Probudili ste se puni elana. Partner vam je vratio veru ljubav. Sad vam sve izgleda lepršavu. U zanosu ste i budite oprezni na poslu. Realna opasnost od povrede kao posledica odsutnosti.

Vodolija: Ljubavna veza vam je ušla u fazu kada se ništa ne dešava. Vama je to u redu ali partneru nije. Šef od vas očekuje da ste madjioničar a vi to niste. Posetite kožnog lekara.

Ribe: Jedno ne ispunjeno obećanje partneru preti da sav trud bude uzaludan. Prlistajte dnevnik. Možda nešto nadjete. Glavobilja je posledica vremenskih neprilika.

Sponzorisano: