Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 24.avgust 2019

Ovan: Ovaj dan je jedan od boljih za Vas bar što se tiče posla. Skoro sve će Vam polaziti za rukom, tako da se slobodno možete prihvatiti većeg obima posla i uspešno izaći kao pobednik. Na ljubavnom planu bez većih promena danas.

Bik: Vaše kolege nemaju razumevanja za Vas danas. Pokušajte na lep i kulturan način da im stavite do znanja da bi trebalo da imaju više razumevanja i da Vam veruju. Nasuprot tome, partner će Vas razumeti pa posvetite neko vreme i njemu.

Loading...

Blizanci: Bez većih uzbudjenja na poslovnom planu danas. Konačno ćete moći da se opustite bez puno tenzije. Isto tako i u porodici, mirna atmosfera koja će moći da Vas opusti da se bar jedan dan ne nervirate.

Rak: Danas vas očekuju bitne odluke na poslu. Pokušajte da razmišljate logički i da donosite prave odluke. Ne dozvolite da na Vaše mišljenje utiču Vaše kolege ili neki drugi ljudi. Moguć zanimljiv susret krajem dana.

Lav: Vaša okolina nema razumevanja za Vas i pravi previše problema oko Vaših postupaka. Porudite se da ne obraćate pažnju na sve te priče i radite ono što ste Vi zamislili. Vaše najbliže osobe će imati razumevanja za Vas.

Devica: Za Device ovaj ponedeljak ne donosi ništa novo što se posla tiče, tako da ćete moći da se opustite. Neće biti previše stresa i važnih odluka. Na ljubavnom planu su moguće promene, pa ukoliko ste u vezi obratite pažnju malo više na partnera.

Vaga: Nesigurni ste u svoje odluke danas i treba Vam mišljenje bliskih osoba. Znajte da ćete moći da se oslonite na njih i poslušajte ih ono što Vam savetuju. Isto važi i za Vašu voljenu osobu. Sa razlogom je uz Vas.

Škorpija: Na poslovnom i finansijskom planu za Škorpije je danas situacija vrlo zbunjujuća. Probajte da to rešite što pre jer Vam je velika zbrka u glavi i to Vas ometa u nekim drugim poljima života. Na ljubavnom planu neće biti velikih promena ovog ponedeljka.

Loading...

Strelac: Razočarani ste jer jedna osoba nije ispoštovala svoj deo dogovora i prekrišila je Vaš sporazum. Potrudite se da na kulturan način sredite tu situaciju i da Vam to ne poremeti ceo dan zbog nerviranja i svadje. Vaš partner je tu da Vas oraspoloži.

Jarac: Za Jarčeve ovaj ponedeljak donosi velike promene što se posla tiče. Oni koji su bez posla imaju velike šanse da danas dobiju važne poslovne prilike. Što se tiče ljubavi, velike su šanse da i tu bude promena, pa će ovaj dan za Vas biti jako uzbudljiv sa puno iznenadjenja.

Vodolije: Danas će sve Vodolije moći da se opuste i da uživaju bez puno nerviranja i stresa. Jedan vrlo lagan dan koji možete iskoristiti za obavljanje nekih lakših obaveza. Moguć susret sa bliskom osobom koju niste dugo videli.

Ribe: Fali Vam dodatnog strpljenja. Nemojte reagovati burno jer Vam se to može obiti o glavu i ništa dobro nećete postići tako. Tražite pažnju i iskrenost od svog partnera. Stavite mu to do znanja i trudite se da ostvarite dobru komunikaciju.

Sponzorisano: