Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 23.mart 2020

Ovan: Postali ste svesni svih propusta u vašoj vezi ali ništa ne preduzimate. Očekuje vas finasijsko napredovanje ali i nova ulaganja. Povedite malo više računa o zdravlju.

Bik: Pred vama su lepi dani za ljubav pa uživajte u vremenu provedenom sa partnerom. Ne pričajte o svojim planovima pred drugima na poslu. Osetljiv vam je stomak.

Loading...

Blizanci: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov ko će vam se veoma dopasti. Na poslu napredujete iz dana u dan i imate podršku pretpostavljenih. Zdravlje dobro.

Rak: Spremite se za zabavu u velikom društvu sa partnerom i prijateljima. Prihvatite nova pravila na poslu bez nerviranja. Moguć manji izdatak. Zdravlje promenjivo.

Lav: Potrudite se da sa partnerom imate iskren odnos. Iznenadite partnera malim poklonom. Pokušajte da nadjete neki posao preko interneta. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Devica: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Uskladite malo bolje privatne i poslovne obaveze kako bi imali više vremena za ljubav. Izbegavajte alkohol.

Vaga: Na poslovnom putovanju upoznaćete veoma zanimljivu osobu koja će vas zainteresovati. Na polju karijere i finasijski za sada je stabilno.Zdravlje dobro.

Škorpija: Sve češće razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Moguć kraći put. Uz pomoć kolega završićete veliki posao na vreme pa možete da odahnete. Zdravlje stabilno.

Loading...

Strelac: Lepo veče će te provesti sa partnerom u izlasku. Ne zapostavljajte prijatelje zbog ljubavi. Dolazite na posao na vreme da vam ne prebacuju zbog kašnjenja. Zdravlje dobro.

Jarac: Emotivno ste ispunjeni i srećni i to se na vama vidi. Iskoristite zajedničke trenutke što bolje. Imate previše poslovnih obaveza ali će se vaš trud isplatiti. Zdravlje dobro.

Vodolija: Imaćete poziv za izlazak od osobe iz vašeg okruženja. Ako ste sami i usamljeni prihvatite. Ponovo ste u finasijskom plusu pa nemorate da se brinete. Zdravlje dobro.

Ribe: Počinje divan period za ozbiljnu vezu. Moguće zajedničko putovanje sa partnerom. Odlično saradjujete sa kolegama pa vam to dosta olakšava posao. Više se krećite.

Sponzorisano: