Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 23.januar 2020

Ovan: Može se desiti da se iz vrlo neobične situacije rodi ljubav. Moguć kraći put.Vrlo brzo će te doći do veće zarade i doći će do poboljšanja finasijske situacije. Zdravlje dobro.

Bik: Partner vam poklanja veću pažnju nego pre i svakim danom vam je sve lepše. Izbegavajte da ulazite u konflikte sa kolegama. Manji izdatak. Bavite se nekim sportom.

Loading...

Blizanci: Upoznaćete zanimljivu osobu na poslu pa ako ste sami prihvatite poziv za izlazak. Povoljan dan za započinjanje nečeg što ste odlagali. Pazite na ishranu.

Rak: Uživaćete u ljubavi i izlascima sa prijateljima i partnerom. Moguć kraći zajednički put. Ne nervirajte se na poslu samo polako sve će te stići da završite. Zdravlje stabilno.

Lav: Ne opterećujte se bez potrebe partner vam je veran. Uskladite medjusobne želje i očekivanja. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Zdravlje dobro.

Devica: Privući će vas osoba iz vašeg okruženja. Dan je stvoren za romantični izlazak. Ako ste sigurni u svoje znanje i imate dobre ideje ne slušajte druge. Zdravlje stabilno.

Vaga: Partner je počeo da vam prebacuje što ste više posvećeni poslu nego njemu. Malo se bolje organizujte oko poslovnih obaveza kako bi ste imali više vremena . Zdravlje dobro.

Škorpija: Prestanite da mislite o prošlosti već se okrenite novoj vezi. Vaše raspoloženje utiče i na porodicu. Pomoć kolega vam puno znači . Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Nije rešenje biti u bilo kakvoj vezi ako osoba sa kojom ste ne želi da se menja.Povoljan dan za učenje ili polazak na put. Manji dobitak. Prolazna glavobolja.

Jarac: Prepustite se emocijama i ne razmišljajte mnogo. Privlačni ste partneru pa ne treba toliko da se trudite. Izvućićete se iz neprijatne situacije na poslu. Zdravlje relativno dobro.

Vodolija: Ne dozvolite da se zbog obaveza udaljavate od partnera. Iznenadite partnera malim poklonom. Preterano brinete zbog posla sve je kako treba. Prolazna glavobolja.

Ribe: Pazite da zbog ljubavi ne izgubite jednog prijatelja. Moguć kraći put. Niste motivisani dovoljno za rad zbog male zarade. Manji dobitak. Zdravlje malo osetljivo.

Sponzorisano: