Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 23.januar 2019

Ovan: Lepo vam je sa partnerom u novoj vezi. Partner vam ugadja u svemu. Nezadovoljni ste na poslu zato što niste adekvatno plaćeni. Moguć problem sa grlom.

Bik: Ne opterećujte se bez potrebe uživajte u lepom danu sa partnerom. Imate sve više obaveza a vama je teško da se koncentrišete na posao. Promenite način ishrane pa će vam biti bolje.

Loading...

Blizanci : Ako ste sami i usamljeni moguća nova ljubav. Posvetite više vremena porodici. Pričajte manje o svojim planovima pred kolegama. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Rak: Na emotivnom planu kod vas za sada nema problema. Lepo vam je i uživajte. Prihvatite nova pravila na poslu mirno bez nerviranja. Moguća nervoza i glavobolja.

Lav: Uživaćete u romaničnoj večeri sa partnerom. Više pokazujte emocije partneru. Pazite u kakve poslove ulažete novac. Loša vam je koncentracija, rasejani ste i zaboravni.

Devica: Pokušajte da reagujete previše emotivno na sitnice. Poslušajte šta vam partner kaže. Nije svaka poslovna ponuda dobra za vas. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Vaga: Imaćete poziv za izlazak od osobe koje ste skoro upoznali. Malo ste zapostavili u poslednje prijatelje. Na poslu se ne izlećite brzopletim izjavama. Vodite računa o ishrani.

Škorpija: Lepo veče u izlasku sa partnerom i prijateljima. Iznenadite partnera malim poklonom. Puno toga ste započeli a još niste ništa završili,jer ste se olenjili. Više se krećite.

Loading...

Strelac: Partner je pažljiv i poklanja vam maksimalno pažnju. Posvetite više vremena porodici. Pomoć kolega vam puno znači na poslu. Moguć problem sa grlom.

Jarac: U centru ste pažnje gde god da se pojavite i privlačite poglede. Dobićete povoljne vesti u vezi nekog novog posla. Moguć mali dobitak. Zdravlje dobro.

Vodolija: Uskoro nećete biti sami i usamljeni, jer će te upoznati nekog novog ko će vas odmah osvojiti. Dolazite na posao na vreme,da vas ne bi opominjali.Zdravlje dobro.

Ribe: Rasčistite sve sa starom vezom pre nego što započnete novu. Prihvatite nova pravila na poslu bez nerviranja. Počnite da štedite. Pažljivo u vožnji ako ste vozač.

Sponzorisano: