Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 23.avgust 2019

Ovan: Prihvatili ste savet jednog starijeg čoveka. Čini vam se da tek sad razumete voljenu osobu. Nedostaje vam nekoliko dana odmora od svega. Više fizičke aktivnosti.

Bik: Već nekoliko dana smišljate način kako da stupite u kontakt sa jednom osobom iz okoline. Danas će vam se želja ispuniti. Zaostali poslovi dolaze na red. Zdravlje je dobro.

Loading...

Blizanci: Dok gubite vreme razmišljajući šta bi bilo kad bi bilo, stotine divnih osoba prolazi kraj vas. Ozbiljno razmišljate o privatnom biznisu. Smanjite unos alkohola.

Rak: Dobro je da konačno i vi shvatite da je ponekad partner u pravu. Potpuno ste zaboravili na jednu sudsku presudu. Izmirite račun. Imunitet vam je oslabio.

Lav: Divan dan za zaljubljene. Puno obostrane pažnje, toplih reči, osmeha, požude. Jedan posao sa one strane zakona ne smete prihvatiti. Dijeta bi vam dobro došla.

Devica: Stvaraju se uslovi za jednu bezveznu raspravu sa partnerom koja može prerasti u ozbiljnu svadju. Slučajno se shvatili sklonost ka umetnosti. Muči vas nesanica.

Vaga: Ne slušajte osobe koje vam ne žele dobro. Za sve ove godine valjda ste nešto naučili. Započeti poslovi se moraju završiti. Problemi sa probavnim traktom.

Škorpija: Ne želite sebi da priznate da ste se ponovo zaljubili u istu osobu. Dešava se i to. Morate naći rešenje za besparicu. Ne vredi samo kukati. Bolovi u predelu ledja.

Loading...

Strelac: Jedan dan koji ćete vrlo brzo zaboraviti. Ništa za pamćenje se neće dešavati u ljubavi. Danas je dan za kupovinu. Ako imate šta da kupite. Nedostaje vam energija.

Jarac: Jedan član porodice danas očekuje malo vaše pažnje. To je bar ta osoba zaslužila. Dan nije za neke poslovne planove i poduhvate. Čuvajte se padova na klizavom.

Vodolija: Jako dobar dan za nova poznanstva za gotovo sve koji su rodjeni u ovom znaku. Iskoristite to. Nedostaje vam novac za dobar poslovni plan. Više se krećite.

Ribe: Dobro ste procenili želje voljene osobe. Poklon koji joj spremate će je jako obradovati. Ne upuštajte se u nepotreban dijalog. Prekontrolišite vid.

Sponzorisano: