Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 22.mart 2020

Ovan: Probirljivi ste a možda j eto samo izgovor jer niste prestali da volite osobu iz prošlosti. Posao vam ide super ali se loše razumete sa kolegama. Zdravlje dobro.

Bik: Malo više izlazite kako bi ste upoznali nekog novog. Pozvaćee vas prijatelj iz inostranstva. Situacija je na poslu neizvesna jer vas koči papirologija. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste u vezi dolazi do poboljšanja i svakim danom je sve lepše.Moguć kraći put. Ako tražite posao probajte da nadjete nešto preko interneta. Čuvajte se od povreda.

Rak: Posvetite više vremena partneru nemojte samo raditi. Uskladite malo bolje poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena. Smanjite trošenje. Pažljivo u vožnji.

Lav: Očekuje vas lep i romantičan izlazak. Opustite se i uživajte u pažnji koju vam poklanja partner. Male izmene na poslu će se vremenom pokazati kao dobre. Zdravlje stabilno.

Devica: Ne upuštaljte se u ozbiljan razgovor ako vidite da je partner neraspoložen. Vaše ideje na poslu neće biti podržane. Neplanirani troškovi. Pazite na ishranu osetljiv vam je stomak.

Vaga: Partner će vas razočarati jednom svojom nepromišljenom izjavom. Niste skoncentrisani na posao jer vas polako stiže umor. Malo više spavajte i odmarajte.

Škorpija: Emotivno će te biti po malo rastrzano. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu. Danas dobro promislite pre nego bilo šta uradite . Psihički ste preosetljivi.

Loading...

Strelac: Sada ste zaljubljeni i spremni ste na sve. Partner vam ugadja u svemu. Ako budete se više angažovali poslovno imaćete i više novca. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Partner jedno govori a drugo radi pa vas to nervira. Mala svadja sa jednim članom porodice. Potrošićete više novca nego što ste planirali. Zdravlje sada bolje.

Vodolija: Pojaviće se osoba o kojoj već duže vreme razmišljate. Prihvatite poziv za izlazak ako ste usamljeni. Neke poslove ne odlažite već završavajte odmah. Zdravlje dobro.

Ribe: Moguća mala svadja sa partnerom ali će te se odmah i pomiriti. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Malo bolja finasijska situacija. Više se krećite.

Sponzorisano: