Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 22.avgust 2019

Ovan: Emotivna kriza je prošla pojavljuju se nove prilike. Vreme je da se uozbiljite i skrasite. Očekujte manje neprijatnosti sa kolegama. Psihičku ste malo uzdrmani.

Bik: Sa partnerom se sve bolje slažete i vaša veza je sada stabilnija. Ne radite ništa mimo zakona jer će te imati problema. Sa šefom nemate dobar odnos pa su mogući problemi. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Partner je sve više ljubomoran pa morate otvoreno razgovarati o svemu. Podrška porodice u novom poslu vam dosta znači. Stigao vas je umor potreban vam je odmor.

Rak: Trebalo bi da sa partnerom provodite više vremena. Malo bolje se organizujte oko poslovnih obaveza kako bi imali više vremena. Više se krećite i i zbegavajte alkohol.

Lav: Svidjate se osobi koju ste upoznali preko prijatelja. Imate razloga za zadovoljstvo. Na polju karijere i finasija za sada je stabilno pa se opustite. Zdravlje je stabilno.

Devica: Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznastvo i lepo veče. Sada lakše dolazite do novca ali preterujete sa trošenjem. Povedite računa o zdravlju opao vam je imunitet.

Vaga: Partner je sada bolje raspoložen nego proteklih dana. Nemojte sve doživljavati dramatično.Neke poslove nemojte odlagati već ih odmah završavajte.Zdravlje dobro.

Škorpija: Malo više izlazite kako bi pre nekog upoznali. Ako samo radite nema mesta za ljubav. Na poslu vas neko ogovara ali nemojte pridavati tome značaj. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Divan dan za ljubav i druženje . Partner vam posvećuje maksimalno pažnju i ugadaj u svemu. Koči vas papirologija na poslu pa morate biti strpljivi. Mala nervoza.

Jarac: Provodite više vremena sa partnerom i ne pričajte mnogo kad ne treba. Dobro obavljate posao ali se loše slažete sa kolegama. Mogući bolovi u nogama.

Vodolija: Pojaviće se osoba koja će vam se na prvi pogled svideti. Male izmene na poslu će se vremenom pokazati kao dobre za vas tako da se nemojte nervirati . Prolazna glavobolja.

Ribe: Zaljubljeni ste i u ovom trenutku ne vidite partnerove mane. Moguć kraći put. Nijednu odluku što se posla tiče nemojte da donosite na brzinu. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: