Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.septembar 2019

Ovan: Predstoji vam lepa dešavanja i provešće te lep dan sa partnerom. Ako tražite posao probajte da nadjete nešto preko interneta. Previše sedite više se krećite.

Bik: Više izlazite pa će biti veće mogućnosti da upoznate nekog novog. Prijatelji vam zameraju što se retko vidjate. Kolege vam na poslu dosta pomažu u radu. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste u novoj vezi doći će do prvih malih problema. Očekujete idealno a ni vi niste idealni. Na poslu stalno dolazi do nekih prepreka ali ipak sve završite kako treba. Zdravlje dobro.

Rak: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Nemojte samo misliti na posao pa zapostavljate privatne obaveze. Popravlja vam se finasijska situacija. Pazite se od povreda.

Lav: Ako ste već u vezi ne gledajte na sve strane jer će partner početi da vam prebacuje.Danas će vam posao dobro ići pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

Devica: Muči vas ljubomora zbog nekih priča. Morate razgovarati otvoreno sa partnerom o svemu. Dobićete pohvale na poslu od nadredjenih. Osetljivi su vam sinusi.

Vaga: U ljubavi je kod vas stabilno,lepo se slažete sa partnerom. Izadjite malo sa prijateljima. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Mogući izdaci. Zdravlje dobro.

Škorpija: Zaljubljive ste prirode ali ništa kod vas ne traje dugo. Ponekad ni vi niste sigurni u svoje odluke. Morate naći način da popravite odnose sa kolegama na poslu. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Lepo veče će te provesti u društvu partnera i prijatelja. Malo više se opustite nekako ste u nekom emotivnom grču. Posao vam za sad ide dobro Moguće stomačne tegobe.

Jarac: Upoznaćete osobu koja će vam se odmah svideti. Prihvatite poziv za izlazak, prijaće vam posle dužeg vremena. Na poslu se borite za svoje stavove. Zdravlje dobro.

Vodolija: Svidjate se nekom sa kim radite. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Nagomilali ste poslove krenite da ih završavate. Smanite trošenje. Zdravlje promenjivo.

Ribe: Mala svdja sa partnerom oko nekih sitnica. Morate biti malo tolerantniji prema partneru. Kolege vas ogovaraju jer su ljubomorne na vaš rad. Prolazna glavobolja.

Sponzorisano: