Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.mart 2020

Ovan: Imaćete lep izlazak i novo poznastvo. Mala svadja sa jednim članom porodice. Plaćajte račune na vreme. Novčana situacija je sada malo bolja. Zdravlje dobro.

Bik: U ljubavi je kod vas još uvek napeto ali dolazi do poboljšanja za neki dan. Niste skonsentrisani na posao ne brzajte već radite polako. Bavite se sportom.

Loading...

Blizanci: Pojaviće se osoba sa kojom ste nekad bili u vezi. Moguć kraći poslovni put. Nemojte previše da se eksponirate pred drugima. Manji dobitak. Zdravlje dobro.

Rak: Ako ste u svadji sa partnerom očekujte pomirenje. Mogući su neočekivani kvarovi na kolima. Izbegavajte rizične poslove i konfliktne situacije. Zdravlje dosta bolje.

Lav: Morate imati više poverenja u partnera kako bi vam bilo bolje. Počeli ste da gubite interesovanje za posao zbog male zarade. Dolaze bolji dani. Zdravlje dobro.

Devica: Nemojte gubiti vreme sa nekim ko vam ne odgovara. Rasčistite to na vreme. Zbog posla nema razloga da brinete jer je ovaj zastoj prolazan. Osetljiv vam je stomak.

Vaga: Emotivni život vam je promenjiv pun uspona i padova pa vas sve to nervira. Obraćajte veću pažnju na vaš rad i trudite se da poslove završavate na vreme. Zdravlje dobro.

Škorpija: Ako ste već u vezi manje gledajte sa strane jer će partner početi da se ljuti. Imaćete napet dan na poslu i nećete znati gde vam je glava od obaveza. Prolazna nervoza.

Loading...

Strelac: Kod vas ljubav cveta i uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Iskoristite neka svoja poznastva kako bi rešili neki poslovni problem. Zdravlje dobro.

Jarac: Prija vam pažnja partnera. Moguće kraće zajedničko putovanje. Neko vas remeti na poslu i niste skoncentrisani. Mogući neplanirani izdaci. Osetljiv respiratorni sistem.

Vodolija: Ne odustajte od ljubavi jer u svakoj vezi ima uspona i padova to je prolazna faza. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Bavite se više sportom.

Ribe: Imaćete zabavu u većem društvu. Uživajte sa partnerom i prijateljima. Pazite šta potpisujete od papira na poslu. Manji dobitak. Moguć problem sa zglobovima.

Sponzorisano: