Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.jun 2015

Ovan: Prvi radni dan u nedelji je uvek generalno jako stresan i retko kome dobro legne. Ipak, trudite se da održite svoje rasploženje i strpljenje na nivou. Posvetite deo svog vremena osobama do kojih Vam je stalo i koje Vas poštuju. Pripazite na prehladu.

Bik: Nedostaje Vam strpljenja. Nemojte srljati po svaku cenu i reagovati ishitreno jer Vam se to može obiti o glavu. Potrebna Vam je pažnja i iskrenost od voljene osobe. Stavite joj to do znanja i potrudite se da imate dobru komunikaciju pre nego što stvari izmaknu kontroli.

Loading...

Blizanci: Na poslovnom i finansijskom planu situacija Vam je krajnje zbunjujuća. Probajte da to razrešite jer Vam je veliak zbrka u glavi i ometa Vas u drugim segmentima života. Na ljubavnom planu bez velikih promena danas.

Rak: Za Rakove je ovo jedan vrlo opušten dan, u kom ne bi trebalo da imate nikakvih stresova i velikih tenzija. Iskoristite ovaj dan da ga provedete sa osobama koje Vas vole i za koje ste Vi bitni. Ne gubite vreme na osobe koje Vas ne poštuju.

Lav: U odličnoj ste formi danas, pa možete slobodno prihvatiti odgovornije poslovne zadatke ili jednostavno više trenirati i slično, čime god da se bavite ići će vam od ruke. Na ljubavnom planu bez puno promena.

Devica: Čekate signale na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji i postupajte onako kako mislite da je najbolje. Ne dozvolite da bilo ko utiče na Vaše odluke i poslovne planove. Moguće je da danas upoznate jednu osobu koja će Vas emotivno zaintrigirati.

Vaga: Za Vage je ovo dan u kome ne bi trebalo biti puno promena na poslovnom planu. Početak nove radne nedelje, kao i svaki drugi. Dok na ljubavnom planu može doći do preokreta, pa tako oni koji su singl mogu ući u vezu, a oni koji su u vezi bolje da pričuvaju svog partnera.

Škorpija: Vaša okolina Vas ne razume i pravi previše buke oko Vaših postupaka. Trudite se da ne obraćate pažnju na te priče i furajte ono što ste Vi zamislili. Ipak, Vaše najbliže osobe će Vas razumeti i biće tu za Vas danas.

Loading...

Strelac: Pogrešno tumačite informacije koje dolaze do Vas i reagujete jako burno. Pokušajte da spustite loptu i da budete smireni. Sve će na kraju biti dobro. Danas nemojte ulaziti u konflikte sa voljenom osobom jer može doći do svadje i većih posledica.

Jarac: Za Jarčeve današnji dan donosi nova uzbudjenja na poslovnom planu. Očekuju Vas nove zanimljive poslovne prilike. Dobro razmislite o njima pre nego što se upustite u bilo šta. Mogućnost upoznavanja zanimljive osobe krajem dana.

Vodolija: Danas Vam jednostavno dosta stvari ne polazi za rukom. Pogrešno shvatate sve ljude iz Vaše okoline. Nekada su oni u pravu i treba ih poslušati. Danas je taj dan, razmislite o tome i ne ulazite u preveliku raspravku sa njima.

Ribe: Ogorčeni ste jer osoba sa kojom ste imali dogovor nije ispoštovala svoj deo. Pokušajte da na miran i kulturan način izgladite tu situaciju i da Vam to ne uništi ceo dan zbog stresa i nerviranja. Voljena osoba će Vam biti naklonjena danas pa iskoristite to u svoju korist.

Sponzorisano: