Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.januar 2020

Ovan: Ako niste u vezi postoji mogućnost da se zaljubite na prvi pogled. Počnite da radite poslove koje ste odlagali ili odbijali da radite. Povedite više računa o zdravlju .

Bik: Našli ste partnera uz kojeg možete da uživate. Provodite više vremena zajedno. Ne ulažite novac u poslove koji nisu sasvim sigurni i dobri za vas. Pazite se od povreda.

Loading...

Blizanci: Osoba sa kojom želite vezu čeka na vaš poziv. Moguć kraći put. Počnite da radite poslove koje ste puno puta odlagali. Manji izdatak. Opao vam je imunitet uzimajte vitamine.

Rak: Provešće te divno veče puno romantike. Pokažite malo više emocija partneru. Na poslu ste opravdali ukazano poverenje pa će te imati pohvale. Zdravlje stabilno.

Lav: Lep dan za izlazak sa partnerom. Javiće vam se prijatelj iz inostranstva. Niste skoncentrisani na posao rasejani ste i zaboravni. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Devica: Sada ste mnogo emotivno otvoreniji prema partneru i vaša veza je sve bolja. Pozabavite se više poslom. Plaćajte račune na vrema ne čekajte da se nagomilaju. Zdravlje dobro.

Vaga: Ako ste slobodni moguća je nova ljubav sa nekim iz vašeg okruženja. Porodica vas podržava u novom poslu i to vam puno znači. Manji dobitak. Zdravlje dobro.

Škorpija: Posvetite više pažnje partneru kada vidite da nije raspoložen zbog poslovnih problema. Trudite se da na posao dolazite na vreme. Više se krećite previše sedite.

Loading...

Strelac: Očekuje vas lep provod sa partnerom i prijateljima. Posvetite više vremena članovima porodice. Posao vam za sada ide dobro pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

Jarac: Imate sada sa partnerom mnogo bolju komunikaciju i sve vam je lepše. Na poslu nemate volu za radom zato što niste adekvatno plaćeni. Osetljiv vam je stomak.

Vodolija: Povoljan dan za novo poznastvo i početak veze. Mala svadja sa jednim članom porodice. Imate pomoć kolega pa će te sve završiti na vreme. Krenite na sport.

Ribe: Nedostaje vam više nežnosti i pažnje. Pokušajte da se opustite i kada ima problema. Pokušajte da nadjete neki bolji posao. Mali finasijski napredak. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: