Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.februar 2020

Ovan. Okrenite se ljubavi. Zapostavil ste ljubav zbog prijatelja. Moguć kraći put. Ne dozvolite na poslu da vas bes savlada. Manji izdaci Izbegavajte masnu i tešku hranu.

Bik: U emotivnom životu vam nije dosadno. Više se dogovarajte sa partnerom. Na poslu će biti sva kako očekujete nema razloga da budete pod tenzijom. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste zauzeti ne gledajte na sve strane. Sa partnerom treba da imate iskren odnos. Jedan prijatelj će vam zameriti jer ste ga zapostavili u poslednje vreme. Došao je kraj nekim formalnostima koje su vas kočile na poslu. Zdravlje stabilno.

Rak: Ljubomorni ste bez razloga, partner vam je veran. Čak i kad vas kritikuje partner partner vas u biti podržava. Trošite energiju na poslove od kojih nemate koristi. Moguća prehlada.

Lav: Očekuje vas lep i romantičan dan. Partner će vas obasipati pažnjom. Oni koji nisu u vezi imaće poziv za izlazak od osobe kojoj se odavno svidjate. Uspećete da dodjete do para koje već duže čekate. Zdravlje promenjivo.

Devica: Nemojte da dajete povoda osobama do kojih vam nije stalo. Previše ste kruti u odnosu sa partnerom. Budite zadovoljni puno toga ste postigli u proteklom periodu. Pazite na kilograme počeli ste da se gojite.

Vaga: Kad se najmanje budete nadali desiće se nešto lepo. Trenutno niste za ozbiljnu vezu ali se možda predomislite. Na poslu se situacija menja na bolje. Provodite malo više vremena sa porodicom. Zdravlje dobro.

Škorpija: Nemojte da dozvolite da poslovni problemi kvare harmoniju. Na momente zaboravljate na partnerove emocije. Nemojte da se bunite ako vam je stalo da zadržite posao. Mogući problemi sa grlom.

Loading...

Strelac: Partner će vam prirediti jedno lepo iznenadjenje. Svidjate se jednoj osobi iz vašeg okruženja. Sa kolegama imate posle dužeg vremena dobar odnos bez konflikata. Zdravlje dobro.

Jarac: Slobodnije pokazujte emocije partneru. Ako niste u vezi upoznaćete divnu zanimljivu osobu koja će vam se odmah dopasti. Rešićete neke nesporazume sa jednim kolegom. Vodite računa u saobraćaju.

Vodolija: Danas će te biti prilično napeti ljubomorni. Parner vas podržava u svemu što radite. Problemi sa papirologijom će da potraju. Previše ste odsutni pa vam drugi skreću pažnju na to. Zdravlje dobro.

Ribe: Vreme je da nešto preduzmete da se situacija na ljubavnom planu promeni. Previše ste zatvoreni u sebe. Imaćete sve više posla a sve manje vremena. Moguć novčani dobitak. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisano: