Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 21.avgust 2019

Ovan: Ljubomorni ste a pred partnerom se pravite da niste. Prija vam što ste u centru pažnje. Obaveza je sv eviše a vama je teško da se fokusirate na posao Zdravlje stabilno.

Bik: Iznenadite osobu koja vam se dopada malim poklonom. Lepo veče će te provesti u izlasku. Pričajte manje o svojim planovima pred kolegama na poslu. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci. Vaša veza je sve lepša i partnerova ljubav je jača nego što mislite. Na poslu se držite onog što je dobro za vas. Počnite sa štednjom. Moguć problem sa pritiskom.

Rak: Sve češće razmišljate o braku i deci. Sa partnerom se super slažete i razumete. Može se desiti da budete u novčanom gubitku zbog loših informacija. Zdravlje dobro.

Lav: Očekuje vas lep i romantičan izlazak. U vašoj vezi došlo je do poboljšanja . Odlično obavljate posao ali morate poboljšati odnose sa kolegama. Mogući bolovi u nogama.

Devica: Nemojte samo raditi i misliti na posao onda nema mesta za ljubav. Jedan poziv će vas jako obradovati. Vaše poslovne ideje će biti podržane. Zdravlje dobro.

Vaga: Divan dan za ljubav i druženje. Partner ima želju da vam udovolji. Poslovna situacija je neizvesna muči vas papirologija. Prolazna glavobolja i napetost.

Škorpija: U ljubavi je kod vas stabilno i sve bolje. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Na poslu je sve u redu ne brinite bez potrebe. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Danas budite potpuno posvečeni partneru. Lepo veče će te provesti sa puno romantike. Vaš umetnički talenat će doći do izražaja i dobićete pohvale. Zdravlj dobro.

Jarac: Osoba sa kojom želite vezu čeka da učinite prvi korak i da se javite. Na poslu vam je loša koncentracija rasejani ste i zaboravni. Moguć manji izdatak. Osetljivo grlo.

Vodolija. Ako niste u vezi može da vam se desi zaljubljivanje na prvi pogled. Počnite da radite poslove koje ste odbijali ili odlagali da radite. Pazite na kilograme.

Ribe: Partner ima ozbiljne planove sa vama. Moguć odlazak na zajedničko putovanje. Doći će do napretka na polju karijere i bliže se lepe promene. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: