Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 20.mart 2020

Ovan: Ljubavni život vam je nesredjen ali vas to ne pogadja. Neočekivani poziv će vas jako obradovati. Odlično obavljate posao ali sa loše slažete sa kolegama. Zdravlje dobro.

Bik: Ako ste zauzeti u vezi dolazi do poboljšanja. Prijatno će vas iznenaditi neko sa kim radite. Od nadredjenih će te dobiti ozbiljna zadužanja. Pazite na ishranu nabacili ste kilograme.

Loading...

Blizanci: U ljubavi je stabilno uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Neko vas na poslu ogovara ali nemojte pridavati veliki značaj. Napeti ste i nervozni zbog posla.

Rak: Vaša veza je nestabilna i puna zabluda. Nesigurni ste u sebe i nepoverljivi. Na polju karijere ste sve uspešniji. Smanjite trošenje na nebitne stvari. Zdravlje sada bolje.

Lav: Ponovo se malo razilazite u stavovima sa partnerom. Trudite se da u kući vlada harmonija. Svaki dan poslovno napredujete i finasijska situacija je sve bolja. Zdravlje dobro.

Devica: Očekuje vas romantičan dan posebno ako ste na putu. Pred vama su poslovna iskušenja i nijednu odluku nemojte da donosite na brzinu. Zdravlje stabilno.

Vaga: Ako ste slobodni na pomolu je nova ljubav.Malo ste u poslednje vreme zapostavili prijatelje. Na poslu ste u raskoraku izmedju starih i novih pravila. Zdravlje dobro.

Škorpija: Malo ste sumnjičavi i ljubomorni bez potrebe. Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu. Na poslu su se neke stvari rešile u vašu korist pa sad vam je lakše. Zdravlje stabilno.

Loading...

Strelac: Toliko ste zaljubljeni da u ovom trenutku nevidite partnerove mane. Morate dovoljno verovati u ono što radite da bi vam i drugi verovali. Prolazna nervoza.

Jarac: Partner vam je sve više privlačan. Provešće te zajedno divno romantično veče. Nemate volju za radom zbog male zarade. Mogući novi troškovi. Zdravlje dobro.

Vodolija: Sa partnerom treba da provodite malo više vremena jer ste ga u poslednje vreme zapostavili. Na poslu je sve u redu pa možete da odahnete. Moguća glavobolja.

Ribe: Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznastvo. Moguć kraći put. Imate puno posla pa ste iscrpljeni i potreban vam je odmor. Rešite se štetnih navika.

Sponzorisano: