Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 20.januar 2020

Ovan: Danas ne očekujte podršku od kolega, moraćete sve sami. Raspoloženje za ljubav vam slabi. Provodite više vremena napolju u šetnji.

Bik: Ako nemate partnera možete očekivati novo poznastvo. Morate da vodite više računa o novcu nemojte ga tršiti na nepotrebne stvari.M oguće nesuglasice sa nadredjenim ali će se na kraju pozitivno razrešiti.

Loading...

Blizanci: Ne svadjajte se sa voljenom osobom i ne uzimajte stvari previše k srcu. Na poslovnom planu puno obaveza, iskoristite svoju energiju grabite napred. Budite strpljivi.

Rak: Nezadovoljni ste poslom ali pokušajte da se prilagodite. Pokušajte da ostavite pozitivan utisak.Ne preterujte u očekivanjima sa partnerom. Zdravlje dobro.

Lav: Moguć finansijski dobitak, koji će obradovati i vašu porodicu. Ako niste u vezi, nekoliko osoba će biti zainteresovano za vas jer ćete zračiti izuzetno moćno i strastveno. Vodite računa da se ne nadjete u paralelnoj vezi.

Devica: Očekuju vas puno obaveza moguće da će te ostajati duže na poslu. Ako ste u vezi došlo je vreme da se malo opustite koristite svaki slobodan trenutak za romantično druženje.

Vaga: Aktivno ćete učestovati u novim dogadjajima na poslu. Moguća nova romansa. Nema potrebe da se zadržavate na neki nestvarenim situacijama iz prošlosti i važno je da sada odredite prioritete.

Škorpija: Imate utisak da trpite zbog nečijeg prituska i osporavanja oko poslovnog interesa. To je samo prolazna faza.Često menjate raspoloženje i odluke jer ste pod udarom snažnih emocija.

Loading...

Strelac: Privremeno udaljavanje od voljene osobe je prošlost tako da će vm se odnosi popraviti. Pažljivo proverite poslovne informacije kako bi ste ostvarili dugoročne interese.Moguća glavobolja.

Jarac: Stalo vam je da prevazidjete krizu sa partnerom.Setite se da se dobro dobri vraća i budite dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja kako bi ste što pre zaboravili na krizu. Trudite se da ne budete napeti.

Vodolija: Uz malo više fleksibilnosti možete efikasno da ostvarite poslovne interese. Stalo vam je da u vezi delujete promišljeno ali u naletu stasti učinićete šta vam srce kaže. Prolazni problemi sa grlom.

Ribe: Delujete ambiciozno i zahtevno sa saradnicima zbog želje da ostvarite što bolje rezultate. Nema razloga da sumnjate u sreću i ljubav sve je u najboljem redu trudite se da tako ostane. Više se bavite sportskim aktivnostima.

Sponzorisano: