Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 20.februar 2020

Ovan: Ne osvrćite se na nekadašnje probleme već uživajte sa voljeno osobom. Predložite mud a odete na kraći put zajedno. Rad vas ispunjava i sigurniji ste u svoje sposobnosti. Promenjivo zdravlje.

Bik: Predstoji vam lep susret i razgovor sa partnerom. Partner ima vrlina na koje ste zaboravili. Na poslu vam predstoji prijatno iznenadjenje. Vodite računa u saobraćaju.

Loading...

Blizanci: Što se tiče ljubavi obuzimaju vas negativne emocije. Pokušajte to da prevazidjete. Na poslu sve češće gubite interesovanje jer niste dovoljno plaćeni. Moguća prehlada.

Rak: Vaša harizma gde god se pojavite nikog ne ostavlja ravnodušnim. Moguća ozbiljna veza posle dužeg vremena. Počnite da trošite novac na sebe a ne samo na druge. Zdravlje dobro.

Lav: Kad se najmanje nadate pojavi se neko vredan pažnje. Loša koncentracija na poslu, ne brzajte već radite polako. Iskoristite slobodno vreme za druženje sa prijateljima koje ste već neko vreme zapostavili.

Devica: U ljubavi sve što je dobro ne znači mnogo kad nema poverenja. Pričajte više sa partnerom. Prijaće vam radi druženje sa kolegama. Bavite se više sportom.

Vaga: U vašoj vezi još uvek nije kako bi trebalo da bude. Malo razmislite da li je krivica u vama. Kolege vam zavide ali ne obraćajte pažnju. Ukoliko idete na put moguće male komplikacije. Više se odmarajte.

Škorpija: Uspeli ste da zainteresujete osobu koja vam se duže vremena dopada. Preuzmite prve korake. Povoljan dan za učenje ili polazak na neki put. Zapostavljate zdravlje.

Loading...

Strelac: Morate pokazati emocije voljenoj osobi i pokažite da cenite njen trud. Moguć važan poziv za posao nemojte ga propustiti. Povoljan dan ako se bavite pravom. Zdravlje dobro.

Jarac: Ponekad niste sigurni u svoje odluke što se tiče vaše veze. Partner će početi da vam prigovara. Moguć finasijski dobitak ali se ne razbacujte. Ako ste vozač povedite računa u saobraćaju.

Vodolija: U vezi vlada harmonija partner vam u svemu ugadja. Trudite se da to cenite i vraćate. Ako niste u vezi upoznaćete divnu osobu. Malo više idite peške prijaće vam.

Ribe: Počeće da vam se udvara neko od kolega. Imaćete poziv za izlazak. Zapostavili ste jednog člana porodice pa se potrudite da to ispravite.M oguć problem sa sinusima.

Sponzorisano: