Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 20.avgust 2019

Ovan: Upali ste u neko nedefinisano stanje kad nemate volje ni za šta. Pogledajte malo dalje. Jesen je i treba uživati u njemu. Ljubavi će tek biti. Nekontrolisano se hranite.

Bik: Dobićete vrlo primamljivu ponudu od jednog vlasnika firme za saradnju. Samo prethodno razjasnite sve detalje. Osoba zelenih očiju vas posmatra. Upala sinusa.

Loading...

Blizanci: Osmeh na lice. Danas će vam dan biti ispunjen mnogim lepim stvarima. Partner vam je oprostio greh i život se vraća u normalu. Nedostaje vam više aktivnosti.

Rak: Nastavite sa zalaganjem da imate svoj sopstveni put i da imate slobodu odlučivanja na poslu. Za slobodne jedno zanimljivo poznanstvo. Posetite alergologa što pre.

Lav: Željni ste odmora. Stigao vas je uobičajeni jesenji umor. Izgurajte današnji dan a onda se dobro odmorite. Partner je željan izlazaka sa vama. Premor i prezasićenost.

Devica: Danas bi bilo dobro da skupite snage i povučete odgovarajuće poteze u vezi poslova koje ste započeli. Niste raspoloženi za ljubav. Nedostaje vam više energije.

Vaga: Spremite se za jednu ni malo prijatnu situaciju na poslu. Sledi vam žučna rasprava sa nadredjenima. Doživećete velike nezaslužene kritike. Previše konzumirate alkohol.

Škorpija: Dajte malo vremena voljenoj osobi da dobro razmisli o svemu što vas je zadesilo u poslednje vreme. Teška ekonomska situacija. Nervozni ste previše.

Loading...

Strelac: Nastavljate po starom vašem lošem običaju. U svakoj osobi vidite potencijalnog neprijatelja. Pokušajte tu naviku promeniti što pre. Imunitet vam je jako dobar.

Jarac: Večeras vas očekuje izlazak sa osobom koju ne poznajete dovoljno i to vam stvara nepotrebnu nervozu. Sve će biti bolje nego što ste očekivali. Nastavite sa dijetom.

Vodolija: Ne razmišljate o eventualnim posledicama koje može doneti vaša nepromišljenost i brzopletost. Jedan neočekivan poziv na slavlje. Zdravlje je dobro.

Ribe: Ustali ste na levu nogu. Sve vam danas smeta i jedva čekate povod za svadju. Sreća vašašto neki bitni ljudi umeju da tolerišu vaše ponašanje. Nervoza i nesanica.

Sponzorisano: