Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 2.septembar 2019

Ovan: Za sreću nekad nije potrebno ništa specijalno. Samo draga osoba pored vas i sjaj sunca. Ovo prvo imate. Krenite odlučnije u poslovne izazove. Stomačne tegobe.

Bik: Primetićete danas da vas jedna osoba čudno gleda. Tek kasnije će te shvatiti da taj pogled nije dobronameran. Tražite novi posao koji je bolje plaćen. Glavobolja.

Loading...

Blizanci: Dobro bi bilo da sa partnerom najiskrenije popričate o novonastalim problemima. Ovo niku ne vodi. Mnogo očekujete od novog kolege. Problem sa zubom.

Rak: Zabrinuti ste za zdravlje člana porodice. Bilo bi dobro da se uključite aktivnije u rešavanje tog problema. Odložite poslove koji mogu čekati. Depresivni ste.

Lav: Danas je pravi dan za šetnju u prirodi sa dragom osobom. Tako ćete posle toga biti pozitivni da ni sami nećete verovati. Uplatite zaostalu ratu. Problemi sa disajnim putevima.

Devica: Vaša umetnička duša ponovo čini čuda. Partner je oduševljen vašom pažnjom. Ne ulazite u poslove sa osobama koje nisu iz vašeg okruženja. Zdravlje je odlično.

Vaga: Prošlost se nemože vratiti toga morate biti svesni. Pred vama je toliko lepih trenutaka. Okrenite se budućnosti. Za uspeh treba imati dobar tim. Probavne smetnje.

Škorpija: Danas možete očekivati mnogo nepredvidljivih stvari. I lepih i ružnih. Nastojte da one lepe zapamtite. Posao ne ide planiranim tokom. Prekontrolišite Crvena krvna zrnca.

Loading...

Strelac: Konačno jedan miran i opuštajući dan u vašem životu. Nedostaje vam samoća i današnji dan posvetite sebi i svojim snovima. uzmite slobodan dan. Stigao vas je umor.

Jarac:Bespotrebno sebe zamarate suvišnim pitanjima. ne može se u životu baš sve isplanirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Rasprava na poslu. Previše ste napeti.

Vodolija: Uhvatite partnera pod ruku i ostavite probleme za drugi dan. Danas je dan za ljubav i strast. Ne očekujte da vas uvek razumeju na poslu. Zdravlje vam je solidno.

Ribe: Mnogo toga ste hteli reći parteru. Ali kad ga vidite vi nemate hrabrosti suočiti se sa istinom. Jedno će i to doći na red. Napravite neki redosled prioritetnih poslova. Sinusi.

Sponzorisano: