Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 19.septembar 2019

Ovan: Rasčistite sve sa prošlom vezom pre nego što udjete u novu. Skoncentrišite se na posao i nerasipajte svoju energiju na druge. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Bik: Pred vama je romantičan dan posebno ako ste na putu. Javiće vam se prijatelj iz inostranstva. Za sada je bolje da radite sami. Neplanirani troškovi. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Veoma ste probirljivi u izboru partnera. Tražite idealno a ni vi niste idealni. Finasijska situacija je bolja ali na deo novca će te još čekati. Moguća mala prehlada.

Rak: Emotivno niste stabilni ali jedan neuspeh ne treba da vas pokoleba. Vodite računa o dokumentima i novcu i pazite šta potpisujete od papira na poslu. Zdravlje dobro.

Lav: Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu jer će te ga tako udaljiti od sebe. Ako tražite posao dobićete neke nove ponude. Plaćajte račune na vreme. Osetljiv vam je želudac.

Devica: Provešće te divan dan sa partnerom u izlasku. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima. Pomoć kolega na poslu vam puno znači i sve završavate na vreme. Zdravlje dobro.

Vaga: Neko iz prošlosti još uvek misli na vas. Kraće putovanje može doneti lepe promene. Narednih dana će vam poso biti u drugom planu. Prolazna nervoza.

Škorpija: Sa partnerom se dobro slažete i vaša veza je sve bolja. Uživajte u ljubavi. Ulažete veliki napor da završite sve što ste započeli. Vreme je za odlazak kod zubara.

Loading...

Strelac: Uživate u nežnostima i dugim razgovorima sa partnerom. Moguć kraći put. Ne opirite se promenama ako želite veću zaradu. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Jarac: Niste sigurni da li bi bilo dobro da pozovete jednu osobu. Zapostavili ste ljubavni život zbog posla. Ponekad mogu i drugi da vas odmenu. Zdravlje sada dobro.

Vodolija: Nije još vreme da udjete u ozbiljnu vezu. Partnera nervira što se stalno premišljate. Ako tražite posao sreća će vam se osmehnuti. Zdravlje stabilno.

Ribe: Doći će do novog poznastva sa osobom koju često srećete. Nemojte se zanositi poslovima od kojih nemate neku zaradu. Moguć neplaniran trošak. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: