Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 19.jun 2015

Ovan: Ako niste u vezi imaćete poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Ne odlažite poslove već ih završavajte na vreme. Pazite se povreda.

Bik: Lepo romantično veče će te provesti sa partnerom u izlasku. Finasijska situacija je sve bolja, povratićete novac koji ste izgubili. Prekontrolišete nivo šećere u krvi.

Loading...

Blizanci: Počinje divan period za ozbiljnu vezu. Sa partnerom vam je sve lepše. Danas će te odlično saradjivati sa drugima. Manji dobitak. Promenite štetne navike.

Rak: Neko iz prošlosti bi hteo da vam se vrati ,a vi razmislite o tome. Probajte da dodjete do dodatnih izvora prihoda kako bi poboljšali finasijsku situaciju. Zdravlje dobro.

Lav: Povoljan dan za ljubav i izlazak sa partnerom i prijateljima. Postoji šansa da počnete da radite veoma zanimljiv posao. Smanjitr trošenje. U odličnoj ste formi.

Devica: Prepustite se da vas ponesu emocije i uživajte u novoj ljubavi. Vaš trud na poslu će se isplatiti i radujte se svakom malom uspehu. Muče vas hronične tegobe.

Vaga: Javiće vam se osoba sa kojom ste već bili u vezi. Iskoristite dane pred vama što bolje. Budite zadovoljni svojim dosadašnjim poslovnim rezultatima. Zdravlje dobro.

Škorpija: Vama je potrebna ljubav i osoba koja će vam biti pravi oslonac. Povoljan dan za odlazak na poslovno putovanje. Imaćete puno obaveza ali samo polako. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Malo vas muči u poslednje vreme ljubomora. Ako imate sumnje razgovarajte o tome sa partnerom. Na poslu ide sve na bolje pa ne brinite bez potrebe. Zdravlje stabilno.

Jarac: Danas će te biti emotivno ispunjeni i srećni. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Pomoć kolega na poslu vam puno znači. Moguć problem sa grlom.

Vodolija: Mala svadja sa partnerom će vam pokvariti dan ali će te sve lepo razrešiti. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Moguća napetost i nervoza.

Ribe: Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak od osobe iz vaše blizine. Pazite šta potpisujete od papira na poslu da vam nešto ne promakne. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: