Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 19.januar 2020

Ovan: Sve se vraća sve se plaća kaže se u jednoj pesmi. Probajte u njoj naći razloge za vašu trenutnu situaciju. Jedva ste čekali vikend. Svega vam je preko glave. Nervozni ste.

Bik: Vratili ste se u neko stabilno psihičko stanje i to se odmah odrazilo i na ljubavnu vezu. Započeti poslovi se moraju završiti. Dijeta vam je pod hitno potrebna.

Loading...

Blizanci: Partneru treba malo vremena da izadje iz teške situacije. Od vas se očekuje bar malo više razumevanja. Razmišljate o novom kreditu. potražite drugo rešenje. Sinuzitis.

Rak: Brinete se zbog toliko nevažnih sitnica da se onda to preslikava i na vašu ljubavnu vezu koja bi mogla biti kvalitetna. napravili ste jedan propust na poslu. Kontrola urina.

Lav: Stvoreni su uslovi za one rodjene noću da ovo bude divan dan za vodjenje ljubavi. Uživajte u strasti. Bez ideje ste za izlaz iz besparice. Grlo vam je jako upaljeno.

Devica: Emocije su vaša zvezda vodilja. Znajte da ponekad umeju odvesti u neželjenom pravcu. Poslovi koje planirate zahtevaju dozu strpljenja. Imunitet vam je na zavidnom nivou.

Vaga: Vi baš ponekad volite da preterujete u idealizovanju partnera i kasnije se razočarate. Ne iznoste pred svakim svoje poslovne planove. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Škorpija: Probudili ste se sa bolom u glavi. Partner vam za to svakako nije kriv. on njega samo duša boli. Niste predvideli sve sitnice u vašem poslu. Reumatske tegobe su izražene.

Loading...

Strelac: Voljena osoba će vas baš iznenaditi svojom pažnjom i trebalo bi da danas bude jedan dan pun harmonije. Pogrešno ste procenili jednu osobu. Grčrvi u stomaku.

Jarac: Nemate prava da zahtevate od partnera da se povinuje vašim prohtevima. Svako ima pravo na svoje želje. Nikako da se organizujete. Neredovna ishrana je loša po zdravlje.

Vodolija: Izgleda da je u vašoj vezi došlo do prezasićenja. Možda ste previše često vidjali. Natovarili ste sebi bespotrebne sitne obaveze. Danas se čuvajte struje.

Ribe: Kad vama dodje da se svadjate onda je najbolje da odete do prvog parka i izbacite negativnu energiju. Danas vas čeka mnogo opterćujućih obaveza. Problemi sa zubima.

Sponzorisano: