Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 19.februar 2020

Ovan: U vezi vam je lepo i strastveno. Partner vas obasipa pažnjom. Na pomolu je lepo putovanje. Morate se skoncentrisati na posao ili prepustite drugima da to odrade. Zdravlje dobro.

Bik: Druženje sa nekim može da preraste u ljubav. Spremite se na uživanje. Posavetujte se sa porodicom u vezi budućih poslovnih poteza. Moguća glavobolja. Malo više spavajte.

Loading...

Blizanci: Partner će vam uputiti kritike zbog oscilacija u vašem raspoloženju. Morate otvoreno razgovarati o tome šta vas muči. Danas nećete pokazati nikakvu zainteresavanost za posao. Zdravlje nestabilno.

Rak: Sa partnerom imate sve bolju komunikaciju i svakim danom vam je sve lepše.Na poslu ostavljate dobar utisak. Moguć novčani dobitak. Problemi sa sinusima.

Lav. Provešće te jedan lep dan u društvu partnera. U vašoj vezi trenutno nema problema.Izaberite što jednostavniji način da stignete do cilja na poslu. Zdravlje promenjivo.

Devica: Ne shvatate voljenu osobu. Njene reči doživljavate kao kritiku a to je dobronamerni savet. Niste raspoloženi za posao. Zdravlje je dobro.

Vaga: Valjda možete jednom nedeljno nešto učiniti za partnera. Danas mu posvetite više pažnje. Jedna bespotrebna rasprava na poslu. Prekontrolišite krvni pritisak.

Škorpija: Prihvatili ste konačno mišljenje partnera i sad shvatate da je to bio dobar potez. Na poslu vas čeka neprijatno iznenadjenje. Budite spremni. Vaše raspoloženje varira.

Loading...

Strelac: Vaša ljubav je malo istrošena. To je samo prolazna faza. Partner zaslužuje više. Prevelike poslovne ambicije nisu uvek realne. Prehlada se mora lečiti.

Jarac: Danas ste veoma privlačni i pozitivni tako da će partner baš uživati uz vas. Na poslu vas čeka jedna ponuda za napredovanje. Razmislite. Nadutost u stomaku.

Vodolija: Ljubav vam je zapala u malu dosadnu priču a za to ste podjednako zaslužni. Danas to promenite. Kreću velike poslovne obaveze. Posetite zubara.

Ribe: Probudili ste se raspoloženi iako nemate baš neki veliki razlog za to. Danas će te ga naći. Vaše tople reči kod kolega još prolaze. Nešto sa cirkulacijom nije u redu.

Sponzorisano: