Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.oktobar 2019

Ovan: Partner vam posvećuje svu pažnju. Lep dan ispunjen ljubavlju. Posao vam za sada ide dobro, poslušajte savete kolega i malo se opustite. Zdravlje dobro.

Bik: Veoma se radujete novom susretu sa partnerom. Opustite se i uživajte u izlasku sa partnerom. Na polju karijere je sve za sada dobro, prestanite da brinete. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Zbog nekog koga ste skoro upoznali razmišljate da prekinete sadašnju vezu. Uskoro će vam se poboljšati finasijska situacija. Osetljiv vam je želudac.

Rak: Moguć su mali problemi u vezi, ali ne vašom krivicom. Morate razgovarati sa partnerom o tome. Povedite računa sa kim poslujete.Zdravlje dobro.

Lav: Kada ima ljubavi svi problemi su manje bitni. Lepo vam je ali niste opušteni. Imaćete problema sa papirologijom i pazite šta potpisujete. Više se krećite previše sedite.

Devica: Nemojte previše emotivno reagovati na svaku sitnicu, jer će partner početi da vam zamera. Prihvatite mirno i bez nerviranja promene na poslu. Moguća glavobolja.

Vaga: Jedna osoba sa kojom su vas upoznali prijatelji želi da bude sa vama. Moguć kraći put. Nagomilali su vam sa poslovi krenite da ih završavate. Zdravlje dobro.

Škorpija: U vašoj vezi nije sve tako sjajno a ni tako crno kako vam se čini. Probajte da sve lepo rešite otvorenim razgovorom. Na poslu će vas neko neprijatno iznenaditi. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Očekuje vas lepo veče sa partnerom i prijateljima. Budite malo više sa partnerom. Počećete saradnju sa uspešnom osobom i to će vam puno značiti. Zdravlje dobro.

Jarac: Ako niste u vezi, imaćete poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže svidjate. Posao je malo bolje. Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Vodolija: Počeli ste malo više da razmišljate o braku i deci. Morate stalno biti u toku svih promena koje prate vaš posao. Izbegavajte alkohol pogotovo ako ste vozač.

Ribe: Loš period je za vama, prestanite da brinete i posvetite se više novoj vezi. Pravo vreme je da krenete da učite. Počnite da štedite. Osetljiv vam je respiratorni trakt.

Sponzorisano: