Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.mart 2020

Ovan: Predstoji vam lepo veče u zanimljivom društvu. Pitajte nadredjene na poslu ne radite ništa na svoju ruku. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Bik: Odlučite se šta ustvari hoćete ne možete sedeti na dve stolice. Nestabilna finasijska situacija. Ne prteterujte sa trošenjem. Moguća prehlada.

Loading...

Blizanci: Morate pronaći način da osvežite malo vezu i probudite strasti. Napetost i rasejanost vam otežavaju posao. Pazite na dokumenta i novac. Zdravlje dobro.

Rak: Zadovoljni ste trenutnom situacijom u ljubavi. Opustite se i uživajte. Imaćete mali problem na poslu ali će te ga brzo rešiti. Ako promenite način ishrane rešićete se zdravstvenih tegoba.

Lav: Upoznali ste veoma zanimljivu i lepu osobu koja vam se odmah dopala. Situacija na poslu je veoma zadovajuća, prestanite da brinete. Mogući bolovi u kičmi.

Devica: Emotivno ste ispunjeni i svakim danom vaša veza je sve bolja.P ostoji mogućnost da vam jedan klijent napravi problem. Više se krećite, previše sedite.

Vaga: Jedna osoba uporno pokušava da vam skrene pažnju. Danas nećete praviti dobre poslovne procene. Moguć kraći put. Pazite ako ste vozač u saobraćaju.

Škorpija: Morate popraviti sumorno raspoloženje koje vlada kod oboje. Ne uspevate da završite posao u predvidjenom roku. Prolazna glavobolja.

Loading...

Strelac: Lepo romantično veče će te provesti sa partnerom u izlasku. Planovi koji su vezani za inostranstvo moraće da sačekaju. Osetljiv vam je stomak.

Jarac: U ljubavi vam je stabilno i lepo, opustite se i uživajte sa partnerom. Kolege vam pomažu da završite posao na vreme. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Vodolija: Nesigurni ste i stalno stahujete bez potrebe. Popravite komunikaciju sa partnerom. Kad vam nije dan za posao ne krivite druge za to. Zdravlje dobro.

Ribe: Uživate u ovom periodu i svakim danom vam je u vezi sve lepše. Nemate dovoljno vremena vremena da se posvetite poslu koliko želite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: