Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.mart 2020

Ovan: Neočekivano ste pali u trans zbog nekoliko slatkorečivih fraza. To ne liči na vas. Šta vam je. Smanjite ogovaranje i nalaženje mana kod drugih. Zubobolja .

Bik: Ogromna stras čuči duboko u vama i čeka pravi trenutak da eksplodira. Danas je taj dan. Baš umete sa ljudima ka dim je teško. Moguće su tegobe sa kardiovaskularnim sistemom.

Loading...

Blizanci: Niste ni primetili da ste se ozbiljno zaljubili. To je lepo ali će kratko trajati taz zanos. Od napredovanja zasad nema ništa. Nesanica je proizvod nezdravog života.

Rak: Osećate grižu savesti zbog male laži koju je partner slučajno otkrio. Nije vam to trbalo. Šta je tu je. Mogućnost ostajanja bez posla. gorušica vas muči danima.

Lav: Spremate se za jednu kućnu zabavu zbog osobe koja se na žalost neće pojaviti. Teška materijalna situacija unosi dodatnu nervozu. Posetite psihologa.

Devica: Previše ste osetljivi na sitnice koje ne štimaju u vašoj vezi. Nigde nije idealno. Vaša preterana preciznost često nervira kolege. Alergijsko rhinitis opet pojačava svoje dejstvo

Vaga: Razmislite o svojim postupcima i bespotrebnom vikom. Partner je na iskrajku živaca. Pomozite jednom kolegu koji je u problemu. Premoreni ste i rastrojeni.

Škorpija: Kako je lepo kad posle svadje sve dodje na svoje mesto. I seks je mnogo uzbudliviji. Jedan običan dan na poslu. Upali ste u neko nedefinisano stanje raspoloženja.

Loading...

Strelac: Prihvatite savet prijatelja. Pomirenje sa partnerom bi bi pravi potez za oboje. Tračak nade se javlja za rešavanje vašeg statusa. Iskoristite to. Kožna infekcija.

Jarac: Ljubav na prvi pogled je lepa samo u pesmama. Obično donosi razočarenje. Poslovne obaveze su sve veće. Energija ponestaje. Čuvajte se polnih bolesti.

Vodolija: Želeli ste samo jednu avanturu i sad sve to izgleda mnogo drugačije. Prevarili ste se u proceni. Čuvajte dokumente nije ih lako izvaditi. Mogućnost loma kostiju.

Ribe: Uživate u plodovima koje ste zaslužili bar na trenutak. Danas ne razmišljajte o teškim temama. Koliko ste se trudili malo ste zaradili. Bol u predelu slepog creva.

Sponzorisano: