Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.januar 2020

Ovan: Budite romantični kao na početku veze i prisetite se sa partnerom lepih trenutaka. Prihvatite novi posao i pokažite vaše organizacione sposobnosti. Zdravlje stabilno.

Bik: Budite otvoreniji u emotivnom smislu i pokažite šta vam prija. Partner je iskren prema vama. Probajte da nadjete dodatni posao preko interneta. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste sami postoji mogućnost da započnete novu vezu. Danas vas na poslu očekuje puno sastanaka. Popravlja vam se finasijska situacija. Vozite pažljivo.

Rak: Nova ljubav vas je preporodila i vaše raspoloženje je sve bolje i bolje. Na poslovnom planu je nestabilno posebno ako radite sa nekretninama. Zdravlje dobro.

Lav: U emotivnom životu će vam se ostvariti ono što želite samo budite strpljivi. Na novom radnom mestu ne oćekujte neku veliku zaradu. Obratite pažnju na kilograme.

Devica: Očekujte nemire u vašoj vezi ali to je samo prolazna faza. Morate da se uozbiljite i da ne odlažete stalno poslove koje treba da odradite. Moguća prolazna nesanica.

Vaga: Dopada vam se neko sa kim radite. Ako ste sami prihvatite poziv i izadjite zajedno. Uspešan dan pogotovo što se finasija tiče. Zasad se dobro osećate.

Škorpija: Vreme je da neke stvari rasčistite jer neko nekog laže. Nemojte da dozvolite da vas pokoleba i najmanja kritika na poslu. Moguć kraći poslovni put. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Sa velikim nestrpljenjem očekujete novi susret sa partnerom. Trudite se da budete u toku svih promena koje prate vaš posao. Osetljiv respiratorni sistem.

Jarac: U vašoj vezi nije sve tako sjajno a ni tako crno kako vam se čini. Na poslu vam je stresno neko će vas neprijatno iznenaditi. Počnite da štedite. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Osoba iz vašeg okruženja uporno pokušava da vam skrene pažnju a vi kao da to ne primećujete. Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Moguća alergija.

Ribe: Kod vas u vezi provladava sumorno raspoloženje. Potrudite se da unesete neke novine u vezu i to popravite. Počinjete saradnju sa vrlo uspešnom osobom. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: