Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.februar 2020

Ovan: Odlučni ste da partnera naterate da prizna ono što danima krije. Budite istrajni i rezultat će doći. Loša saradnja na poslu pravi neprilike. Zdravlje vam je uzdrmano.

Bik: Nekada baš umeli sa osobama do kojh vam je stalo. Danas vam baš ne ide. Jedan mali dug iz prošlosti vam može doneti glavobolju. Promoklost dostiže vrhunac.

Loading...

Blizanci: Previše ste razmazili partnera pa mu stalno nešto smeta. Još se to može ispraviti. Ako radite na visini danas se pričuvajte. Prolazne tegobe sa varenjem.

Rak: Potrebna vam je lepa reč partnera i ona će vam danas mnogo značiti zbog situacije u kojoj se nalazite. Odložite putovenje. Nije vreme za to. Jedan zub zahteva intervenciju.

Lav: Malo ste preterali sa svojom nervozom. Partneru to počinje da smeta sve više. Možda biste od školskog druga mogli potražiti pomoć. Zdravlje vam je stabilno.

Devica: Emocije danas ostavite za neku drugu priliku. Uključite mozak i otvorite četvore oči. Možete imati problem u saobraćaju. Dugo niste kontrolisali krvnu sliku.

Vaga: Lepota nekad opterećuje. Zasmetaće vam okretanje drugih osoba za vašim partnerom. Krenite u novu radnu pobedu. Blaga prehlada neće praviti veće probleme.

Škorpija: Jedna poruka vas muči danima. Danas će te konačno razrešiti njen smisao. Prilika koja vam se ukazuje ne ponavlja se često. Čuvajte danas oči.

Loading...

Strelac: Nije dovoljno nekom reći da ga volite. Treba to potvrditi delima. Pokušajte ništa ne boli. Mozda bi trebalo da razmislite o privatnom poslu. Ukočeni ste. Masaža vam treba.

Jarac: Jesen je kao stvorena za duge ljubavne veze. Dani su hladni i srce vam je mirnije nego obično. Prevazidjite sitna ogovaranja u komšiluku. Bolovi u zeludcu nisu opasni.

Vodolija: Protekla noć vam je otvorila oči. Nemojte ponovo istu grešku praviti. Ako možete bilo bi dobro da se malo odmorite. Prolazna kijavica.

Ribe: Vi baš umete da uživate u životu i svim njegovim čarima. Tu ne treba ništa menjati. Širite optimizam i zato vas kolege ibožavaju. Alergijska reakcija na hranu.

Sponzorisano: