Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 18.avgust 2019

Ovan: Za jedan značajan deo loših stvari u ljubavi koje vam se dešavaju odgovorni ste lično vi. Pomirite se postojećim poslom dok ne nadjete bolji. Zdravlje je za sada zadovoljavajuće.

Bik: Prvi radni dan vam uvek donese i neke novosti iz oblasti ljubavi. Tako će biti i danas. Najbolje bi bilo ljubav i posao razdvojiti. Jedna stara povreda ponovo stvara probleme.

Loading...

Blizanci: Voljena osoba nešto krije od vas. Vi to osećate i uništavate sebe razmišljajući o tome. Napravili ste nerealan plan i posao neće cvetati danas. Mogu nastupiti problemi sa ušima.

Rak: Jedna osoba koja vam je do skoro bila odbojna polako ulazi u vaš život i osvaja vaše nežno srce. Nemate sreće sa kolegama. Ponovo sukobi na sve strane. Upala mokraćnih kanala.

Lav: Ovaj dan donosi nešto lepo na ljubavnom planu. Sve ste očekivali samo ne ovako lepu situaciju. Na poslu vam ne cvetaju ruže. Trebalo bi da se manje nervirate bez potrebe.

Devica: Neka melanholija danas ulazi u svaku poru. Bolje bi bilo da to ne prenosirte na partnera. Niste ni malo skoncentrisani na posao. Malo unosite tečnosti u organizam zimi.

Vaga: Niste očekivali da će jedan običan ponedeljak doneti taka izliv strasti. Lepota života je u iznenadjenjima. Posao vas sve više nervira. Mala virusna infekcija disajnih organa.

Škorpija: Partner vam je nešto neraspoložen i tu bi se moglo svašta desiti ako se ne naoružate razumevanjem. Dugovi narastaju a vi nemate rešenje. Zdravlje sasvim u redu.

Loading...

Strelac: Probudili ste se sa osećanjem krivice. Uvek posoji način da se greška ispravi. Jedna od nji je izvinjenje. Vrlo realna opasnost od ostajanja bez posla. Problemi sa varenjem.

Jarac: Sabirate utiske i tu vam nije baš sve kako ste želeli. Zar mislite da deda mraz zaista postoji. Prikupite dovoljno energije za jedan naporan poslovni dan. Malo vam je imunitet oslabio.

Vodolija: Zaboravili ste na obećanje dato voljenoj osobi još pre praznika. Ponekad treba nešto i zapisati. Loši medjuljudski odnosi na poslu vas uništavaju. Više voća i povrća a manje mesa.

Ribe: Postupili ste ispravno u situaciji koja nije nastala vašom krivicom. Zato sebe nemojte kriviti. Interesantan predlog šefa će vas obradovati. Promenljivog ste raspoloženja.

Sponzorisano: