Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 17.mart 2020

Ovan: Trenutno ne možete da se dogovorite sa partnerom oko nekih bitnih stvari. Profesionalno pristupate poslu ali nemate strpljenja da malo sačekate. Zdravlje dobro.

Bik: Predstoje vam lepa dešavanja na emotivnom planu. Prija vam pažnja partnera. Na poslu ne učestvujte u negativnim pričama. Moguć manji dobitak. Zdravlje sada bolje.

Loading...

Blizanci: Odlično se slažete sa partnerom i medjusobno se dopunjujete. Malo se opustite i nemojte nepotrebno vršiti pritisak na saradnike. Osetljiv vam je respiratorni sistem.

Rak: Potrudite se da ispravite greške iz stare veze i da se ne ponove u novoj. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Manji izdatak. Pažljivo u saobraćaju.

Lav: Danas će te biti potpuno posvećeni partneru i uživaćete u divnoj večeri. Nemojte samo planirati već počnite da radite. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje stabilno.

Devica: Očekuje vas divno veče sa partnerom i prijateljima u izlasku. Ako se bavite pravom proverite informacije koje imate i pazite šta potpisujete. Zdravlje dobro.

Vaga: Svidja te se nekom sa kim radite. Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak prija će vam. Vaš umetnički talenat sve više dolazi do izražaja. Moguća nesanica.

Škorpija: Malo vas muči nepotrebna ljubomora . Ako imate sumnje razgovarajte o o tome otvoreno sa partnerom. Pazite u koje poslove ulažete novac. Proverite krvni pritisak.

Loading...

Strelac: Pojaviće se neko sa kim ste nekad bili u vezi. Prija vam pažnja koju uživate gde god da se pojavite. Neko vas remeti u poslu a vi osećate i ko. Zdravlje stabilno.

Jarac: Često se vezujete za zauzete partnere a to vam nije potrebno. Bolje biti sam i sačekati pravu osobu. Karijera vam je na prvom mestu i samo o tome pričate Zdravlje dobro.

Vodolija: Zapostavili ste zbog nove veze prijatelje pa su počeli da vam zameraju. Ako tražite posao dobićete neke ponude pa razmislite šta bi bilo dobro za vas. Zdravlje stabilno.

Ribe: U ljubavi zavaravate sami sebe jer veza o kojoj sanjate nije realna. Malo više izlazite. Na poslu sve ide kako treba pa se opustite i nebrinite bez razloga. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: