Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 17.januar 2020

Ovan: Češće iznenadite partnera malom pažnjom. Našli ste osobu koja vam u svemu odgovara. Preopterećeni ste poslovnim obaveza pa zapostavljate porodicu.Više se odmarajte.

Bik: Partner hoće otvoren odnos pa budite potpuno iskreni u svemu. Ne nervirajte se zbog novina na poslu pokušajte da se prilagodite situaciji. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste usamljeni počnite da izlazite tako će te pre nekog upoznati.Zadovoljni ste zbog poslovnog uspeha pa sada možete da se opustite. Mogući stomačni problemi.

Rak: Sa nestrpljenjem očekujete novi susret sa partnerom. Moguć kraći zajednički put. Nije svaka poslovna ponuda dobra pazite šta prihvatate. Pripazite se od povreda.

Lav: Kod vas često ima ljubomore pa je partner počeo da vam prebacuje zbog toga. Radite posao koji vam ne odgovara ali nemate izbora. Stiže vas umor, malo više spavajte.

Devica: Treba vam malo više vremena za ljubav jer partner ne pokazuje puno razumevanja za vaš posao. Rešili ste neke probleme na poslu pa se sada opustite. Zdravlje dobro.

Vaga: Pričajte otvoreno sa partnerom o svojim željama i očekivanjima. Na polju karijere nije sjajno ali uskoro očekujte nove ponude. Manji dobitak. Oslabio vam je malo imunitet.

Škorpija: Prihvatite novu vezu koja vam se nudi, pogotovo ako ste duže vreme usamljeni. Pomoć kolega na poslu vam dosta znači. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Na poslovnom planu danas bez većih promena. U ljubavi su moguće oscilacije pa ukoliko ste u vezi ili braku čuvajte svog partnera i ne izrecite teške reči.

Jarac: Uzbudljiv dan na poslu vas očekuje pa budite spremni za to psihički i fizički. Partner sve manje razumevanja ima za vas, pobrinite se da to sredite.

Vodolija: Šef je vrlo nervozan pa to prebacuje i na vas. Ne dajte se iznervirati i izbaciti iz koloseka. Potražite mir kod svog partnera ili porodice.

Ribe: Danas je vaš dan bukvalno na svim poljima pa ga iskoristite maximalno i uživajte u njemu. Ako možete idite i u prirodu da se opustite i uživate maximalno jer će vas i zdravlje odlično služiti.

Sponzorisano: