Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 17.februar 2020

Ovan: Partner vam je rekao šta je imao. Na vama je da odlučite da li je to za vas prihvatljivo ili ne. Toliko vam nedostaje odmor. Nešto nije u redu sa snom.

Bik: Vaša veza ulazi u kritičnu fazu. Za slobodne jedan bezličan dan. Na poslu vas čeka jedna vrlo primamljiva ponuda. Ne zalećite se nije sve tako kako izgleda. Migrena.

Loading...

Blizanci: Osoba iz komšiluka pokušava da se zbliži sa vama. Povedite računa o posledicama. Mogućnost ostajanja bez posla. Proverite transaminaze jetre.

Rak: Skupite danas hrabrosti I budite odlučni. Recite partneru sve što vam smeta kod njega. Napravili ste na poslu bespotrebnu svadju. Prehladjeni ste.

Lav: Nikako da shvatite da vaš partner nije vaša kopija i da on ima drugačije želje i prohteve. Ne prihvatajte kolege za savetnike koji su lošiji od vas. Izbacite alkohol.

Devica: Hladno je i vama se nigde ne izlazi. Danas vas čeka jedan jako zanimljiv susret. Obavezno izadjite. Stigao vas je umor od prevelikih obaveza. Na ivici ste nazeba.

Vaga: Ispali ste smešni praveći ljubomorne scene za koje nema ni najmanje potrebe. Nikako da izadjete iz krize koja vas davi. Zbog toga ste jako razdražljivi.

Škorpija: Nemojte uvek zamerati partneru što se u društvu malo opuštenije ponaša. To nije ništa ružno. Navukli ste mržnju kolega na sebe. Bolovi u predelu ledja.

Loading...

Strelac: Probudili ste se podu utiskom nejasnog sna. Možda je to upozorenje da više obratite pažnju na partnera. Novi kredit vam nije neophodan. Zdravlje je dobro.

Jarac: Kako bi bilo lepo da danas zaboravite na sve probleme izadjete uveče i zabavite se. Pokušajte. Ne pozajmljujte novac koji ne možete vratiti. Posetite ušnog lekara.

Vodolija: Nijedan trenutak ne možete da provedete bez voljene osobe. Lepo je biti zaljubljen ali …Na poslu velike promene. Imunitet vam je jako slab.

Ribe: Dobili ste poruku i pali u depresiju. Na osnovu čega više verujete nepoznatoj osobi nego partneru. Niste skoncentrisani za posao. Zglobovi su vam previše osetljivi.

Sponzorisano: