Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 16.septembar 2019

Ovan: Nova veza vas je potpuno promenila na bolje. Prija vam društvo partnera. Neki poslovi nemogu da se odlažu, morate ih završavati odmah. Prolazna glavobolja.

Bik: Partner će vas iznenditi malim poklonom. Lepo veče će te provesti sa partnerom. Ako tražite posao dobićete neke nove ponude. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Počele su da vas muče neke sumnje vezane za partnerovu vernost. Razgovarajte otvoreno o tome. Nervozni ste zbog posla bez potrebe,sve je za sada dobro.Više se odmarajte.

Rak: Privlačite poglede gde god se pojavite.Ako ne želite da budete usamljeni morate učiniti prvi korak. Morate bolje procenjivati po pitanju finasija. Mogući izdaci . Zdravlje dobro.

Lav: Partner vam ugadja u svemu a vi kao da niste dovoljno zadovoljni. Pozvaće vas prijatelj koga niste dugo videli. Budite malo više posvećeni poslu ako želite da napredujete. Zdravlje dobro.

Devica: Moguće novo poznastvo na kraćem poslovnom putu. Potreban vam je odmor od silnih poslovnih i privatnih obaveza. Karijera vam je u usponu. Malo više spavajte.

Vaga: Ako ste sami za koji dan moguće da će te započeti novu vezu. Na poslu gledajte šta je najbolje za vas i popravite malo odnose sa kolegama. Opao vam je imunitet, pazite na zdravlje.

Škorpija: Posvetite više pažnje novoj vezi, ne razmišljate više o prošloj vezi. Podrška porodice vam puno znači u novom poslu koji ste započeli. Ako ste vozač pažljivo u saobraćaju.

Loading...

Strelac: Kod vas ljubav cveta ,puni ste emocija i uživate u vremenu provedenom sa partnerom. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Prolazna glavobolja.

Jarac: Probleme koje ste imali na početku veze sada ste prevazišli pa možete da se opustite i uživate. Mala svadja sa jednim članom porodice. Posao je za sada dobro.Pazite na ishranu.

Vodolija: Ako ste već u vezi ne gledajte na sve strane jer će partner da vam zameri. Dobićete pohvale za svoj rad od nadredjenih na poslu. Promenite način ishrane i biće vam bolje.

Ribe: Lepo veče ispunjeno emocijama i nežnošću. Provodite više vremena sa partnerom. Ako tražite posao probajte da nadjete nešto preko interneta. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: