Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 16.mart 2020

Ovan: U ljubavi nije sve kako ste planirali i kako biste želeli da bude. Oboje snosite podjednako krivicu za takvo stanje. Spremite svoje živce za poslovna neprijatna iznenadjenja. Bolovi u kostima.

Bik: Ishod vaše veze na žalost ne zavisi samo od vas. Voljena osobase ponaša kao da joj do veze uopšte nije stalo. Na poslu ne možete svima da verujete. Realna mogućnost za gubitak novca. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: Upali ste u totalno, monotonu ljubavnu fazu. Povucite korake da se to popravi. Vaš šef ponovo neće ispuniti ono što je obećao tako da će te se osećati izigrano. Zdravlje dobro. Ipak čuvajte se.

Rak: Vaš emotivni život remete razni faktori a ne neslaganje. Morate da se odreknete nekih loših navika radi sigurnije budućnosti. Moguć kraći put koji će uništiti jednu zabludu. Zdravlje osetljivije.

Lav: Slobodni će danas privući pažnju jedne zanimljive osobe. Za one koji su u vezi veoma lep dan u društvu voljene osobe. Dobiće te mali poklon. Na poslu se ne zanosite previše idite na malu i sigurnu zaradu. Zdravlje je odlično.

Devica: Na vidiku je mala svadja sa partnerom. Ali će te se to brzo izgladiti. Razmislite o promeni dosadašnjeg načina rada. Možda će te poboljšati svoj finansiski položaj. Imate česte promene raspoloženja .

Vaga: Neko će vam se udvarati vrlo direktno. Najbolje da ispočetka odglumite ravnodušnost. Poslovi koji slede nisu ni malo prijatni ali se moraju završiti. Čuvajte se padova sa visine.

Škorpija: Nije moguće uvek biti dobro raspoložen. Tako i vaš partner ima svoje uspone i padove. Razumite njegove probleme. Na poslu se ništa novo neće dogadjati. Trebalo bi da posetite očnog lekara.

Loading...

Strelac: Za one koji su rodjeni u jutarnjim satima i koji su slobodni jedna izuzetno retka situacija zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Poslovi kojimse vi bavite traže veću koncetraciju. Glavobolja.

Jarac: Danas se opustite i uživajte. Sve će biti na vašoj strani. Partner će iskoristiti takvu situaciju da vam predloži nešto vrlo zanimljivo. Budite srećni što imate bilo kakav posao. Zdaravlje nije savršeno.

Vodolija: Raspoloženi ste za svadju sa partnerom. danas bi bilo dobro da prošetate nekim parkom dok vas kriza ne prodje. Šef će pokušati da vas ubedi u korektnost njegovog predloga. nesanica.

Ribe: Trebalo bi da se bar ponekad upitate šta od vas očekuje voljena osoba. Bar deo njenih želja joj možete ispuniti. Jedan stari prijatelj u vama traži poslovnog partnera. Ne zalećite se. Upala grla.

Sponzorisano: