Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 16.jun 2015

Ovan: Ukoliko ste slobodni prihvatite poziv za izlazak od osobe koja vam se duže vreme svidja. Naporno radite i ulažete puno energije u svoj posao. Manji problemi sa kožom.

Bik: U ljubavi je lepo i stabilno i prija vam partnerova pažnja i energija. Ne pričajte pred kolegama o svojim planovima. Novčana situacija ide na bolje. Zdravlje je dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ulazite u novu vezu rasčistite sve sa prošlom da ne bi imali problema. Pazite da sa jednim kolegom ne dodjete u sukob. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Rak: Morate se potruditi da nadjete više slobodnog vremena da se posvetite partneru. Prihvatite nova pravila na poslu koja su vam nametnuta bez nerviranja. Prolazna glavobolja.

Lav: Lep dan će te provesti sa partnerom u izlasku. Iznenadite partnera malim poklonom. Trudite se da na posao dolazite na vreme da vas ne opominju. Zdravlje dobro.

Devica: Pred partnerom se samo pravite da niste ljubomorni. Ako nešto sumnjate pričajte otvoreno o tome. Ako tražite posao dobićete neke nove ponude. Malo više se krećite.

Vaga: Zaljubljeni ste a i skloni avanturama. Očekuje vas zabava u velikom društvu. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Psihički ste malo uzdrmani.

Škorpija: Lepo veče će te provesti ,opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Smeta vam što niste za svoj rad nagradjeni. Moguć problem sa sinusima.

Loading...

Strelac: Ako ste sami moguće da vam se dogodi nova ljubav. Stavite tačku na ono što je bilo. Uspećete da se izborite sa velikim brojem poslovnih obaveza. Zdravlje dobro.

Jarac: Malo se opustite sa novim partnerom kao da ste u emotivnom grču. Ne nervirajte se na poslu za sitnice već završavajte ono što možete. Malo više spavajte.

Vodolija: Provodite više vremena sa partnerom ali i sa celom porodicom jer ste ih u poslednje vrteme zapostavili. Na poslu je sve u redu ne brinite bez potrebe. Zdravlje dobro.

Ribe: Kad se najmanje nadate pojaviće se osoba koja će vam se odmah svideti. Pomoć kolega u novom poslu vam dosta znači. Moguć uzdatak. Problem sa pritiskom.

Sponzorisano: