Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 16.januar 2020

Ovan: Problemi u vašoj vezi su prolazni. Dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja. Ne nervirajte se na poslu za sitnice već završavajte ono što možete. Prolazna glavobolja.

Bik: Posvetite više vremena partneru i uživajte u zajedničkim trenucima. Imate dobru komunikaciju na poslu pa vas kolege cene. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: U ljubavi ste iskreni vaša osećanja su duboka i topla i partrner to vidi i ceni. Probajte da sa kolegama izgradite malo bliskiji odnos jer će vam to značiti. Zdravlje stabilno.

Rak: Ljubavni život vam je nesredjen ali vas to ne pogadja. Dobro krijete svoje emocije. Nije povoljan dan za potpisivanje važnih papira. Finasijska kriza. Pazite se od povreda.

Lav: Spremite se za zabavu u većem društvu. Ne treba da padate na nečiju slatkorečivost. Prilično ste se olenjili i usporili tempo rada. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Devica: Postoji mogućnost da vas partner obraduje malim poklonom. Ne preterujte sa očekivanjima u vezi posla i ne tražite stalno usluge od drugih. Ne preterujte sa hranom.

Vaga: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov ko će vam se odmah dopasti. Otvaraju vam se veće mogućnost za poslove sa inostranstvom.Zdravlje promenjivo.

Škorpija: U ljubavi vam ništa ne ide po planu i kako ste očekivali pa ste razočarani. Nemojte se previše eksponirati na poslu kolegama to smeta. Više se krećite previše sedite.

Loading...

Strelac: Menjate partnere jer imate utisak da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Zdravlje dobro.

Jarac: Svidjate se osobi sa kojom radite a vi to kao da ne primećujete. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Manje poslovne promene će doći u pravom trenutku. Zdravlje dobro.

Vodolija: U novoj vezi malo dajete a puno očekujete. Malo budite otvoreniji prema partneru .Uspećete da na vreme završite veliki posao pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

Ribe: Predstoji vam lep dan sa partnerom i druženje sa prijateljima. Očekuje vas finasijsko napredovanje ali i nova neizbežna ulaganja. Osetljiv vam je stomak.

Sponzorisano: