Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 16.avgust 2019

Ovan: Zaljubljeni ste pa i i ne vidite partnerove mane. Moguć kraći put. Izbegavajte danas ozbiljne poslovne razgovore. Očekuje vas neplanirani trošak. Zdravlje dobro.

Bik: Lepo vam je u vezi ali ipak niste sigurni u partnera. Razgovarajte otvoreno o svemu. Što se tiče posla nijednu odluku nemojte donositi na brzinu. Pažljivo u saobraćaju.

Loading...

Blizanci: Rešavajte probleme bez svadje jer za neke stvari ste sami krivi. Pred vama su neka nova poslovna iskušenja .Počnite malo da štedite. Moguć problem sa zglobovima.

Rak: Na emotivnom planu nema problema . Uživaćete u izlasku satnerom i prijateljima. Morate verovati u ono što radite da bi vam i drugi verovali. Zdravlje dobro.

Lav: Ako ste slobodni na pomolu je nova ljubav. Posvetite više vremena porodici. Očekuje vas naporan dan i velika gužva na poslu. Stigao vas je umor. Više spavajte.

Devica: Dobićete lepe vesti u vezi nekog ko vam se svidja. Imaćete zabavu u većem društvu. Povoljan poslovan dan i bićete puni energije. Zdravlje stabilno.

Vaga: Sada vam je veza stabilna i poboljšali ste komunikaciju sa partnerom. Na poslu se malo sklonite od negativnih priča. Finasijska situacija ide na bolje. Zdravlje dobro.

Škorpija: Javiće vam se osoba koju niste dugo videli a koju ste nekad puno voleli. Profesionalno obavljate posao ali nemate strpljenja pa ste pod pritiskom. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Našli ste partnera sličnog vama pa se veoma lepo slažete i dopunjujete. Ima dosta poslovnih prepreka ali ipak sve završite u roku i na vreme. Bavite se sportom.

Jarac: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Pozvaće vas na kraće putovanje. Očekuje vas više posla ali i bolja zarada. Manji dobitak. Zdravlje za sada dobro.

Vodolija: Okrenite se budućnosti i novoj vezi ne mislite više na ono što je bilo. Imaćete nove poslovne ponude. Odličan dan za finasije. Proverite malo krvnu sliku.

Ribe: Ne prebacujte partneru za svaku sitnicu jer će te ga tako udaljiti od sebe. Nemate volju za radom zato što niste adekvatno plaćeni. Manji izdatak. Prolazna glavobolja.

Sponzorisano: