Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.septembar 2019

Ovan: Bilo bi dobro da baš danas preispitate svoje postupke. Ako se ista situacija ponavlja stalno onda to nešto govori. Izvucite zaključak. Napeti ste i netplerantni.

Bik: Prolećne ljubavi su uglavnom kratke ali nabijene jakim emocijama. Imajte to na umu. Posao koji ste prihvatili teško ćete naplatiti. Problemi sa probavnim sistemom.

Loading...

Blizanci: Nikako da napravite taj odlučujući korak u približavanju osobi do koje vam je neobično stalo. Imate danas zgodnu situaciju za to. Posetite što pro stomatologa.

Rak: Danas ćete pustiti maštu na pašu. Jedan deo mašte već u popodnevim satima biće na korak od ostvarenja. Jedan kolega vas stalno progoni. Zdravlje vam je zasad stabilno.

Lav: Probudili ste se sa bolom u glavi i zbog toga vam ceo dan ide naopačke. Jedna poruka koja će vam stići malo će popraviti vaše psihičko stanje. Glavobolja.

Devica: Skupite svu svoju pozitivnu energiju i toleranciju i pokušajte odoleti ozbiljnim iskušenjima koja su pred vama danas. Imate podršku partnera. Alergijska reakcija.

Vaga: Osoba koja se nedavno doselila u vašu ulicu pozvaće vas i predložiti da se bolje upoznate. To i nije tako loše ako to ostane na tom zasad. Krvni pritisak vam varira.

Škorpija: Jedna mala zaboravnost doneće vam brdo problema na poslu. Budite jaki i nadoknadite propušteno velikim zalaganjem. Jedne kestenjaste oči vas prate. Prehlada.

Loading...

Strelac: Malo ste prekombinovali poziciju u kojoj se trenutno nalazite. Za početak postavite pred sebe male ali ostvarive ciljeve. Bolovi u predelu želudca.

Jarac: Jedna neproverena informacija koja je nekako stigla do vas pravi vam probleme. Partner oseća da nešto nije u redu. Recite mu iskreno sve. Zdravlje vam je dobro.

Vodolija: Prisustvovaćete jednom jako neugodnom dogadjaju koji će vam mnogo toga razbistriti u glavi. Pokušajte shvatiti partnerove reči. Više se krećite u prirodi.

Ribe: Danas ste planirali da provedete veče u kupovini nekih sitnica koje vam mnogo znače. Obratite pažnju na dokumente, moguć gubitak istih. Hranite se zdravije.

Sponzorisano: