Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.novembar 2019

Ovan: Izadjite malo sa prijateljima ,možda upoznate neku novu osobu. Prionite na posao, prilično ste se ulenjili. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Bik: Došlo je do male krize u vašoj vezi, ali ste sami krivi. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu. Posao vam za sada ide dobro, ne brinite bez potrebe. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Partner će danas biti neraspoložen i napet zbog poslovnih problema. Uz pomoć kolega završićete ogroman posao. Moguć problem sa sinusima.

Rak: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom. Posvetite više vremena porodici .Neki poslovi mogu da čekaju, ne morate žuriti da ih sad završavate. Zdravlje dobro.

Lav: Ako mislite nekog da upoznate morate malo više izlaziti. Kolege su ljubomorne na vaš uspeh na poslu. Moguć novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Ako ste usamljeni učinite prvi korak da to promenite. Pazite šta pred kim pričate na poslu. Plaćajte račune na vreme. Osetljiv vam je stomak pazite na ishranu.

Vaga: Često ste zbog partnera u dilemi. Raspoloženje mogu da vam poprave prijatelji. Prihvatite savete u vezi posla od starijih kolega. Posetite zubara.

Škorpija: Partner vas obožava i vi dominirate u vezi. Na poslu je stabilnije jer ste promenili odnos prema saradnicima. Zdravlje promenjivo.

Loading...

Strelac: Nemojte svaki dan da menjate mišljenje o partneru. Usavršavajte vaša znanja da ne bi bilo iznenadjenja na poslu. Biće vam bolje ako promenite način ishrane.

Jarac: Očekuje vas lepo veče sa puno romantike. Ako tražite posao ukazaće vam se neke prilike. Moguć neplaniran trošak. Posvetite se više zdravlju.

Vodolija: Neko koga ste skoro upoznali čeka da se javite. Mala svadja sa jednim članom porodice. Sada vam je mnogo bolje na poslu, jer ste neke stvari popravili. Zdravlje dobro.

Ribe: Moguće da će te da se zaljubite na prvi pogled. Javiće vam se prijatelj koga niste dugo videli. Kolege su ljubomorne na vaš rad. Moguća prehlada.

Sponzorisano: