Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.mart 2020

Ovan: Oduševljeni ste novim partnerom. Tako je to ispočetka dok ne sagledate sve njegove vrline i mane. Prija vam ova pauza u radu. Nešto ste danas pospani.

Bik: Izmadju dve osobe je teško funkcionisati. Razmislite dobro i danas donesite odluku za dalje. Sredjujete utiske posle uspešne nedelje. Imunitet vam je zasluzan za zdravlje.

Loading...

Blizanci: Celu noć ste proveli u nekom polusnu razmišljajući o partnerovim savetima. Valjda sad znate na čemu ste. Skupite snagu za narednu nedelju. Zdravlje je dobro.

Rak: Jedna naizgled bezvezna svadja se pretvorila u niz nerešenih pitanja. Možda bi danas trebalo i to rešiti. Naprevite plan za sledeće poslove. Vrtoglavica.

Lav: Jedan osmeh i nekoliko izazovnih reči od prošle noći pomutili su vam osećanja. Danas će vam stići zanimljiva poruka. Odmarajte se više. Stomačne tegobe.

Devica: Danas ste sa partnerom planirali posetu starim prijateljima. Povedite računa šta pričate. Doneli ste odluku za počinjanje privatnog posla. previše ste osećajni.

Vaga: Pomirili ste se sa novonastalom situacijom u ljubavnoj vezi koja i nije bila plod iskrene ljubavi. Glavu gore. Stižu otplate dugova. Nadutost u stomaku.

Škorpija: Zasmetalo vam je to što je vašem partneru prišla za vas nepoznata osoba. To je samo školski drug odnosno drugarica. Poziv od kolege je dobronameran. Migrena.

Loading...

Strelac: Previše alkohola je proteklo sinoć kroz vaše vene. Danas razmislite o toj osobi malo realnije. Imate dodar plan za posao. Nadjite saradnike. Raspoloženje vam varira.

Jarac: Danas ste raspoloženi za ljubav. Partner je to primetio i čeka vas jedan uzbudljiv i vreo dan. Posumljali ste pogrešno u saradnike. Prekontrolišite krvnu sliku.

Vodolija: Partner je iskreno zaljubljen u vas i nemojte više tu vezu opterećivati ljubomornim napadima. Predstoji vam paklena sedmica. Uspeh. Zubar danas ne radi.

Ribe: Predomislili ste se u vašoj odluci da sa partnerom danas rasčistite neke stvari. Možda ste u pravu. Novo poslovno poznanstvo. Kvalitetnije se hranite.Više povrća.

Sponzorisano: