Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.jun 2015

Ovan: Nemojte zavaravati sami sebe jer veza o kojoj sanjate nije realna. Borite se za svoje stavove na poslu. Trošite više nego što imate. Više izlazite i vodite računa o zdravlju.

Bik: Vrlo često se vezujete za zauzete partnere a to vam nije potrebno samo imate probleme. Za vas je karijera vrlo bitna i trudite se da napredujete. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Našli ste osobu pored koje možete da uživate. Nemojte prikrivati emocije. Pravo je vreme da obnovite zaboravljeno znanje jer će vam trebati u radu. Zdravlje dobro.

Rak: Malo preterujete prebacujući partneru za svaku sitnicu,tako će te ga udaljiti od sebe. Morate biti skoncentisani na ono što radite jer su moguće greške. Zdravlje stabilno.

Lav: Često ste zbog partnera u dilemi pa ste neraspoloženi. Prijatelji mogu da vam poprave raspoloženje. Veći deo posla zavisi od drugih nije sve u vašim rukama. Zdravlje dobro.

Devica: Brzo se zaljubite ali ništa kod vas ne traje dugo. Imaćete poziv od prijatelja iz inostranstva. Veoma ste vredni i otkrivate svoje nove talente. Moguć problem sa stomakom.

Vaga: Predstoji vam lep susret sa nekim iz prošlosti. U stalnoj jurnjavi za novcem ste zapostavili članove porodice. Nemate dovoljno slobodnog vremena . Zdravlje promenjivo.

Škorpija: Pokažite malo više razumevanja prema partneru nije dovoljna samo strast. Nemate dovoljno strpljenja oko posla pa će biti problema. Moguć problem sa grlom.

Loading...

Strelac: Zasad se dobro slažete sa partnerom jer ste shvatili da ne može da bude idealno. Povoljan dan za trgovinu i poslovne susrete. Moguć dobitak. Pazite šta jedete.

Jarac: Ako budete češće izlazili pre će te upoznati nekog novog. Malo ste zapostavili neke prijatelje. Potrudite se da dodjete do dodatnih izvora prihoda. Zdravlje dobro.

Vodolija: Svidjate se nekom sa kim radite. Ako ste sami i usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Zasad niste spremni za odgovorniji posao morate malo sačekati Zdravlje dobro.

Ribe: Niste neke stvari iz prošlosti rešili na vreme pa očekujte probleme. Na poslu se avše izjave često pogrešno protumače. Finasijski polako napredujete. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: