Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.januar 2020

Ovan: Vaša stalna želja za egzibicionizmom u ljubavi može doneti samo probleme. Prihvatili ste poziv jednog kolege da učestvujete u lošem projektu. Zdravlje je dobro.

Bik: Vaša ljubavna veza danas će biti na velikom iskušenju. Ne donosite odluke na brzinu. Možete se kajati. Željni ste odmora i prijao bi vam odmor. Premor, nesanica.

Loading...

Blizanci: Prošli put ste se opekli u sličnoj situaciji. Nemojte istu grešku dva puta ponoviti. Razmišljate o promeni posla a nemate nikakvu ideju. Problemi sa probavom.

Rak: Vi ste tolerantna osoba u situacijama kad bi retko ko bio takav. Sve ima svoju lepu i ružnu stranu. Očekivali ste unapredjenje ili pohvalu na poslu. razočarenje. Grlo vam je crveno.

Lav: Nastupili ste nepromišljeno u jednoj delikatnoj situaciji. Partner je jako ljut i očekuje bar izvinjenje.Razmislite o ponudi za rad u inostranstvu. Infekcija oka.

Devica: Vi zamišljate da je sve u životu idealno. Na žalost sve nije tako skrojen. Ni idealna ljubav ne postoji. Otvara vam se jedna nova mogućnost. Sinusi su vam u haosu.

Vaga: Nalazite se izmedju dve vatre. Nekad treba birati mozgom a ne srcem. Na vama je odluka. Posao vam baš danas ne ide od ruke. Prekontrolišite nivo holesterola u krvi.

Škorpija: Partner vam prolazi kroz težak period. Pokušajte da ga razumete. Potrebna mu je vaša podrška. Za otvaranje poslovnog prostora nije dovoljna samo ideja. Migrena.

Loading...

Strelac: Dobićete jednu poruku koja će vam dan učiniti jako uzbudljivim. Na kraju sledi veliko razočarenje. Pazite sa kom ulazite u ozbiljne poslove. Smanjite unos masne hrane.

Jarac: Niste do sada bili u ovakvoj komlikovanoj ljubavnoj situaciji i nemate pojma šta je pametno uraditi. Moraće te da radite još jedan posao zbog rate kredita. Imunitet vam je slab.

Vodolija. Konačno ponovo jedan divan dan za stare veze. Divno popodne začinjeno odličnim seksom. Šef će vam danas staviti brojne primedbe. Kontrolišite pritisak.

Ribe: Rasploženje vam nije na željenom nivou. Partner čini sve da vam se stanje popravi. Imajte poštovanja prema tom činu. Neophodan vam je slobodan dan. Neraspoloženje, depresija.

Sponzorisano: