Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 15.avgust 2019

Ovan: Imate priliku da poboljšate svoj emotivni život. Želje vam se lako ostvaruju. Novi posao možete naći preko prijatelja. Bolja finasijska situacija. Pazite se virusa.

Bik: Kada ste zaljubljeni želje vam se lako ostvaruju. Partner vam ugadja u svemu. Danas će te biti u centru pažnje na poslu zbog svijih reči i dela. Pažljivo u saobraćaju.

Loading...

Blizanci: Jedna osoba vam jasno pokazuje da želi nešto više a vi kao da ne primećujete. Povoljan dan ako se bavite trgovinom. Siguran uspeh posle dužeg vremena. Zdravlje dobro.

Rak: Ako ste u dužoj vezi i niste zadovoljni probajte da promenite nešto. Sada bi vam dobro došla pomoć prijatelja ili kolega oko novog posla. Pazite na ishranu.

Lav: U ljubavi vam je lepo i podrška partnera vam puno znači. Moguć kraći put. Neki poslovi mogu da čekaju i ne radite ih na brzinu. Novi izdaci. Zdravlje stabilno.

Devica: Polako ste uvideli sve mane kratkih romansi i na kraju ste usamljeni. Možete proširiti posao i sa inostranstvom. Nema razloga da se stalno premišljate. Prolazna glavobolja.

Vaga: Prijao bih vam zajednički odmor sa partnerom od svih obaveza. Siguran uspeh u javnim poslovima. Dobra organizacija je najvažnija u daljem radu. Zdravlje dobro.

Škorpija: Upoznaćete preko prijatelja jednu jako zanimljivu osobu koja će vam se odmah dopasti. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Prolazna nesanica.

Loading...

Strelac: Nemojte se raspravljati sa partnerom već mu priredite nešto lepo. Niste skoncentrisani na posao razmišljate o danima odmora. Više se krećite previše sedite.

Jarac: Priredite partneru lepo iznenadjenje i uživajte u divnoj večeri. Nadjite više vremena za porodicu. Imate dobre kolege i napredujete iz dana u dan. Zdravlje dobro.

Vodolija: Predstoji vam lepo veče sa puno romantike. Prepustite se emocijama i uživajte. Priželjkujete posao koji će vam doneti više slobodnog vremena. Zdravlje dobro.

Ribe: Ako ste sami i usamljeni malo više izlazite kako bi ste upoznali nekog novog. Na neko vremene se opustite i ne razmišljajte o poslu i finasijama. Zdravlje sada dosta bolje.

Sponzorisano: