Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 14.novembar 2019

Ovan: Imali ste prevelika očekivanja u vezi pa ste se malo razočarali. Prijatelji će vas pozvati da izadjete.Posao vam za sada ide dobro. Previše ste se ulenjili malo više se krećite.

Bik: Mnogo toga zavisi od vas a ne samo od partnera. Nemojte zamerati partneru na nekim sitnicama. Porodicu ste zapostavili zbog poslovnih obaveza. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Dopadate se osobi iz vaše blizine. Imaćete poziv za izlazak. Završićete sve poslovne obaveze na vreme. Moguć novčani dobitak. Zdravlje promenjivo.

Rak: Imaćete lep i romantičan izlazak sa partnerom.U ljubavi vam je sve lepše i stabilnije. U poslednje vreme loše se razumete sa kolegama.Promenite nešto po tom pitanju. Zdravlje dobro.

Lav: Priželjkujete pravu ljubav ali ništa ne preduzimate po tom pitanju. Poslovni problemi vam unose nervozu, pa su vam drugi skrenuli pašnju na to. Prolazna glavobolja.

Devica: Divan dan ispunjen ljubavlju provešće te sa partnerom.Partner ima želju da vam udovoljava.Kolege na poslu vas ogovaraju. Zdravlje stabilno.

Vaga: Ljubomorni ste i stalno prigovarate partneru. Ako nešto sumnjate morate otvoreno razgovarati o tome. Male promene na poslu će se pokazati kao dobre .Zdravlje dobro.

Škorpija: U vašoj vezi je došlo do poboljšanja pa svakim danom je sve lepše. Na vama se vidi da ste zadovoljni i zaljubljeni.Problemi na poslu su prolazni.

Loading...

Strelac: Ako ste usamljeni uradite nešto po tom pitanju da to promenite.Svidjate se nekom sa kim radite. Kolege će vam pomoći oko posla i sve će te završiti na vreme. Problemi sa stomakom.

Jarac: Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Veoma lep dan ispunjen emocijama. Smanjite trošenje. Na poslu je sad malo bolja situacija. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Kod vas ljubav cveta i posle dužeg perioda ste veoma srećni i zadovoljni. Partner vas podržava u svemu .Pazite oko papirologije na poslu da nešto ne pogrešite. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne mislite više na staru vezu već se posvetite novoj i uživajte. Imaćete poziv od prijatelja za izlazak. Mala svadja sa jednim članom porodice.Posao vam ide od ruke.

Sponzorisano: